Έξι προτάσεις και συμβουλές για αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και αντιμετώπιση της φωτογήρανσης


Έξι προτάσεις και συμβουλές για αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και αντιμετώπιση της φωτογήρανσης

Όλα όσα χρειάζεσαι για την περιποίηση και αντηλιακή προστασία του προσώπου σας φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά και ποια είναι η πρώτη μας φροντίδα και το πρώτο μας μέλημα; Μα φυσικά η προστασία του προσώπου μας με την κατάλληλη αντηλιακή σειρά. Ο ήλιος είναι πάντα έντονος και εκτυφλωτικός στη χώρα μας και τον αγαπάμε σίγουρα, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την έκθεσή μας.

Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε καθημερινά προϊόντα αξιόπιστα που θα μας προστατεύσουν αλλά και θα αναδείξουν την ομορφιά μας. Προϊόντα με υψηλή αντηλιακή προστασία, που θα ενυδατώσουν και θα αναπλάσουν την επιδερμίδα, θα λειάνουν τις ρυτίδες και θα προλάβουν την φωτογήρανση. Η λύση βρίσκεται στη σειρά αντηλιακών Luxurious Sun Care της InterMed.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ...

Κάνε αρχή με τον αντηλιακό ορό Luxurious Sun Care Sunscreen Face Serum SPF30 με υαλουρονικό οξύ, με κεραμίδια σιταριού και με βιταμίνη Ε με πολύ ελαφριά υφή που προσφέρει υψηλή προστασία από την επιβλαβή ακτινοβολία UVA & UVB, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα πιο λείο, αποτελεί το πρώτο βήμα. Η καθημερινή αυτή φροντίδα, θα συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και της πολύτιμης υγρασίας του.

Τα κεραμίδια σιταριού εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές και επαναφέρουν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας, ενώ η προβιταμίνη Β5 συμβάλλει στην ανάπλαση και ενυδάτωσή της. Η Βιταμίνη Ε ως ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό, απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας την επιδερμίδα από την οξειδωτική φθορά.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ

Φρόντισε τα μάτια σου με το Luxurious Sun Care Anti-Aging Sunscreen Eye Cream SPF30 καθώς η περιοχή των ματιών, αποτελεί μία πολύ ευαίσθητη περιοχή, η οποία χρειάζεται εντατική αντηλιακή προστασία, τόσο για την πρόληψη της φωτογήρανσης, όσο και για τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων. Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστούμε ένα προϊόν,  δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο που θα μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, χαρίζοντας λαμπερή και νεανική όψη, με μη λιπαρή υφή. Η κρέμα ματιών Luxurious Sun Care Anti-Aging Sunscreen Eye Cream SPF30 προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τη UVA / UVB ακτινοβολία, πρόληψη της φωτογήρανσης και μείωση της εμφάνισης ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Με μεταλλική κεφαλή για απαλό μασάζ.

Και επειδή αντηλιακή φροντίδα χρειαζόμαστε και στα χείλη μας, τα οποία πολλές φορές παραμελούμε εφάρμοσε το Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF30 με κολλαγόνο, βούτυρο Καριτέ, jojoba oil, προβιταμίνη Β5, βιταμίνη C & E, είναι το ιδανικό προϊόν που χρειαζόμαστε, προκειμένου να έχουμε ενυδατωμένα και προστατευμένα χείλη όλη την ημέρα.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Όταν η καθημερινότητα είναι πολύ έντονη και οι ρυθμοί μας στην πόλη απαιτούν μια παραπάνω θωράκιση της επιδερμίδας, τότε επιλέγουμε μία κρέμα ημέρας που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τη γήρανση, τις επιβλαβείς ακτινοβολίες UVA & UVB, αλλά και από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και το οξειδωτικό στρες. Η Luxurious Anti-Pollution Face Cream με την ενισχυμένη σύνθεσή της με υαλουρονικό, πανθενόλη, βιταμίνες C & E και κλινικά μελετημένο πολυσακχαρίτη, δρα σαν ασπίδα για την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο της επιτρέπει να αναπνέει, ενώ τη θωρακίζει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Παράλληλα, αποτελεί την ιδανική βάση για αψεγάδιαστο και σταθερό μακιγιάζ.

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ! ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

Και για όσες δεν σας αρέσει να εφαρμόζετε πολλά layers προϊόντων στο πρόσωπο σας ή δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε βαρύ make up το καλοκαίρι, η Luxurious Sun Care Silk Cover με SPF 50 είναι το μοναδικό προϊόν που χρειάζεστε! Είναι μια έγχρωμη αντιηλιακή κρέμα προσώπου, με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας, η οποία προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, καθώς και ισχυρή αντιγηραντική δράση. Καλύπτει κάθε ατέλεια χωρίς να βαραίνει, αφήνοντας μία ομοιόμορφη & φωτεινή όψη με φυσικό ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η εξειδικευμένη του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Ταυτόχρονα, χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας.

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ...

Δεν ξεχνάμε επίσης να έχουμε πάντα μαζί μας το αναζωογονητικό Luxurious Hydrating Antioxidant Spray Mist Face & Body, το οποίο θα μας ανανεώσει στην στιγμή, θα προσφέρει ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς στην ταλαιπωρημένη και ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Παράλληλα χάρη στη μοναδική του σύνθεση με υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5, απόσταγμα σταφυλιού, εκχύλισμα αγγουριού και εκχύλισμα χαμομηλιού ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος.

Tags Luxurious Sun Care, sun care, beauty, face, αντηλιακο, αντηλιακα, προσωπο, Ομορφια, InterMed


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4042 s (228 Queries.) // Parse time: 3.4882 s // Total time: 5.8924 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X