Ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο


Ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο

Χαλαρές στιγμές σε ένα μαγευτικό τοπίο!

Μπορεί τα αεροδρόμια να έχουν ανοίξει και να επιτρέπονται τα ταξίδια σε συγκεκριμένες χώρες, παρόλα αυτά πολλοί από εμάς είμαστε διστακτικοί ακόμη να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό.  Το νησί μας έχει απίστευτες ομορφιές και προσφέρεται για μικρές αποδράσεις έστω και για ένα σαββατοκύριακο. Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες έκανα μίνι διακοπές στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο.

Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω δεν ξέρω. Τα φαγητά που γευτήκαμε (ναι, φάγαμε πολύ), οι τρεις πισίνες που δεν ήξερες σε ποια να πρωτοκολυμπήσεις, το φιλόξενο προσωπικό ή τα εκπληκτικά και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια με θέα που σου κόβει την ανάσα;  Α, ξέχασα να σας πω και για το "Ουζερί" το οποίο είναι κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, έχει απίστευτο φαγητό και ρεμπέτικη μουσική.

Το ξενοδοχείο Almyra του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts, ένα από τα πιο καλαίσθητα και κομψά ξενοδοχεία της Μεσόγειου και μέλος του Design Hotels, ανακαινίστηκε πλήρως τον περασμένο χειμώνα. Τα καινούρια δωμάτια και οι σουίτες ανανεώθηκαν με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα, που ακολουθούν την στιλιστική υπογραφή της Pléot.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 187 καλόγουστα και ευρύχωρα δωμάτια και πέντε διαφορετικούς χώρους εστίασης, συμπεριλαμβανομένου και του εστιατορίου Notios, (ασιατική-μεσογειακή fusion κουζίνα), καθώς επίσης και το βραβευμένο Almyraspa, το οποίο αναδείχθηκε ως "Best Spa στα Madame Figaro Beauty Awards 2019". 

Πιο κάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες του προσωπικού μου φωτογράφου!  Αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός; Ο Πέτρος μου φυσικά!

Πολλά ήταν αυτά που μου έκαναν εντύπωση κατά την διάρκεια της παραμονής μου εκεί. Καταρχήν το ξενοδοχείο αποστειρωνόταν πολύ συχνά και τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται. Το προσωπικό ήταν φιλόξενο και σε ετοιμότητα να σε βοηθήσει όποτε το χρειαζόσουν. Ένα ακόμη πράγμα που με εντυπωσίασε ήταν το γεγονός ότι το Almyra είναι dog friendly, έτσι λοιπόν αν έχεις κατοικίδιο και δεν θες να το αποχωριστείς μπορείς να το πας διακοπές μαζί σου.

Χαλάρωσα, γέμισα μπαταρίες και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Νομίζω όλοι το χρειαζόμαστε λίγο πολύ.  Το Almyra είναι ένας υπέροχος χώρος ο οποίος προσφέρεται για όλα αυτά που προανάφερα και σίγουρα αξίζει να κάνετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας εκεί.

Υ.Γ.  Μην ξεχνάς ότι πρέπει να #μένουμεασφαλείς .

Love,

K. xx

Tags Almyra Hotel,klelia's stories,blog,BLOGGER,Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 2.9214 s (278 Queries.) // Parse time: 1.2273 s // Total time: 4.1487 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X