MasterChef: Κατάφερε ο Κύπριος παίκτης να φέρει το έπαθλο στην Κύπρο;


MasterChef: Κατάφερε ο Κύπριος παίκτης να φέρει το έπαθλο στην Κύπρο;

Το παιχνίδι μαγειρικής έριξε αυλαία αναδεικνύοντας τον...

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, 17 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός του "MasterChef" με τους διαγωνιζόμενους να μπαίνουν και πάλι στην κουζίνα για την τρίτη και τελευταία δοκιμασία.

Οι φιναλίστ του διαγωνισμού Σταύρος Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης πήραν τις θέσεις τους για να συμμετάσχουν στην τελευταία δοκιμασία που για φέτος ήταν η αντιγραφή τεσσέρων πιάτων.

Τέσσερα αρκετά απαιτητικά πιάτα, αντάξια φυσικά του επιπέδου του διαγωνισμού... macaron, σούσι, μπακαλιάρο με κρέμα βασιλικού, tempura σταμναγκάθι και ρομανέσκο και ένα γλυκό after dinner breakfast.

Διαβάστε ακόμα: Οι κριτές του "MasterChef" αποκάλυψαν ποιους παίκτες "έβλεπαν" στον τελικό

Οι παίκτες παρουσίασαν τα πιάτα τους και οι κριτές δοκίμασαν τα τέσσερα πιάτα των παικτών συγκρίνοντας τα και αναδεικνύοντας τα καλύτερα ενώ τόνισαν και τις αδυναμίες που υπήρχαν.

Αργά το βράδυ, λοιπόν, οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσαν live στους δύο φίλους και συμπαίκτες τις βαθμολογίες τους και για τις δύο δοκιμασίες του τελικού.

Η βαθμολογία για την πρώτη δοκιμασία ήταν:

Σταυρής 21/30

Σταύρος 24/30

Η βαθμολογία για την δεύτερη δοκιμασία ήταν:

Σταυρής 22/30

Σταύρος 30/30

Η συνολική βαθμολογία:

Σταυρής 43

Σταύρος 54

Έτσι, λοιπόν, μεγάλος νικητής του "MasterChef" αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μπορεί ο Σταύρος Γεωργίου να μην κατάφερε να φέρει το έπαθλο στην Κύπρο, μια μεγάλη επιθυμία του που έλεγε από την αρχή του παιχνιδιού, εντούτοις είναι ο πρώτος Κύπριος παίκτης που φτάνει μέχρι τον μεγάλο τελικό! Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το zappit.gr:

Tags masterchef 2020, celebrities, showbiz, gossip, hot news, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3790 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2849 s // Total time: 2.6640 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X