Άντρεα Κυριάκου: Μας έδειξε τo εντυπωσιακό μπαλκόνι του νέου της σπιτιού [βίντεο]


Άντρεα Κυριάκου: Μας έδειξε τo εντυπωσιακό μπαλκόνι του νέου της σπιτιού [βίντεο]

Η υπέροχη διακόσμηση που είδαμε και λατρέψαμε.

Η Άντρεα Κυριάκου είναι από τις προσωπικότητες στο χώρο της κυπριακής showbiz η οποία φημίζεται για το ιδιαίτερο στυλ που έχει και αυτό μας το αποδεικνύει είτε σε κάθε της εμφάνιση είτε και μέσα από τον προσωπικό της χώρο. 

Το νεαρό μοντέλο πρόσφατα μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο Μερκή και το παιδάκι τους Λαμπρινό, μετακόμισαν σε νέα στέγη, με την Άντρεα Κυριάκου αρκετά συχνά να μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εικόνες από το νέο τους χώρο. 

Διαβάστε ακόμα: Η Άντρεα Κυριάκου αναβάθμισε το basic κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Στο χώρο τους κυριαρχεί μια μοντέρνα διακόσμηση την οποία το μοντέλο επιμελήθηκε βάζοντας της δικές της πινελιές, οι οποίες κάνουν την διαφορά και προσφέρουν μια άλλη ματιά και ζεστασιά σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους. 

Το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε σε instastory της, βίντεο από το υπέροχο και μεγάλο μπαλκόνι του σπιτιού τους, στο οποίο υπάρχει μια μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία ενώ αυτό που τραβάει την προσοχή μας είναι η κρεμαστή πολυθρόνα στον ίδιο χρωματισμό με την τραπεζαρία, δείχνοντας μας πως το μοντέλο επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή ως προς την διακόσμηση και το στυλ του σπιτιού της. Δείτε πιο κάτω τα βίντεο που δημοσίευσε η Άντρεα Κυριάκου: 

 

 

 

 

 

Tags αντρεα κυριακου, Σπιτι, Διακοσμηση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, shwobiz κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1332 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4343 s // Total time: 2.5675 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X