Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε εικόνα της γυναίκας του να θηλάζει και τα λόγια του λυγίζουν!


Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε εικόνα της γυναίκας του να θηλάζει και τα λόγια του λυγίζουν!

Το συγκινητικό κείμενο που μοιράστηκε μαζί μας.

Για πρώτη φορά πατέρας έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Χρανιώτης με τον ίδιο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας αντικρίζοντας κάθε φορά το παιδάκι του που ήρθε στο κόσμο ολοκληρώνοντας την ευτυχία στην σχέση του μαζί με την σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο γνωστός ηθοποιός φανερά συγκινημένος έσπευσε να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν για τη γέννηση του παιδιού αλλά αυτό που μας λύγισε είναι τα ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια που εξέφρασε ως προς το θαύμα αυτό της μητρότητας, θαυμάζοντας για ακόμη μια φορά τη σύζυγο του.

Διαβάστε ακόμα: Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς και μας έδειξε την πρώτη εικόνα του μωρού

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Χρανιώτης μαζί με την εικόνα που ανέβασε δείχνοντας μας την γυναίκα του να θηλάζει το αγοράκι τους, ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: "Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου, προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα. Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων, της μητέρας και του παιδιού .Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο, να ευχηθούν, να περιμένουν ώρες, να με αγκαλιάσουν, να συγχαρούν και να χαρούν. Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, που ακόμα, για να μην λέω ανακρίβειες, τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τα ανοίξω. Την αγάπη μου παλιόπαιδα. Πραγματικά σας ευχαριστώ!!!". Δείτε πιο κάτω την εικόνα που δημοσίευσε στο instagram του. 

Tags γιώργος χρανιώτης, γεννηση, ΑΓΟΡΑΚΙ, ΣΥΖΥΓΟΣ, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1997 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3048 s // Total time: 3.5044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X