Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα hair salon της Κύπρου


Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα hair salon της Κύπρου

Συνεχίζεται η ψηφοφορία που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Beauty Αwards Cyprus που παρουσιάζει η Kérastase, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε τα hair salon που ξεχώρισαν καθώς η τέχνη της κομμωτικής βρίσκει το "σπίτι" της σε ξεχωριστούς χώρους που προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες.

Δείτε ποια είναι αυτά και ψηφίστε τα αγαπημένα σας εδώ.

ARTIZAN HAIR XPERTS

Η ιστορία του Artizan ξεκίνησε το 1987, όταν ο Οδυσσέας Βασιλείου δημιούργησε το πρώτο του κομμωτήριο στο Παραλίμνι, το οποίο σήμερα έχει εξελιχθεί σε οικογενειακή επιχείρηση και έχει μεταμορφωθεί σε έναν μοντέρνο, καλαίσθητο και ζεστό χώρο. Η άριστη εξυπηρέτηση και οι εξατομικευμένες προτάσεις είναι το κύριο μέλημα της άψογα καταρτισμένης ομάδας του Artizan Hair Xperts. Το πάθος του ιδρυτή για την κομμωτική τού έδωσε την ευκαιρία να διακριθεί και να βραβευτεί στην 1η θέση σε 2 πανελλήνιους διαγωνισμούς και την 1η παγκύπρια θέση στον διεθνή διαγωνισμό Style Masters. Σκοπός της ομάδας, που αποτελείται από 10 άτομα, είναι να προσφέρουν τις καλύτερες τεχνικές και αποτελέσματα.

NANOLAB HAIR

Δημιουργήθηκε το 2009 στην καρδιά της Λευκωσίας από τον Γιώργο Τσάρλυ Ιωαννίδη. Είναι γνωστό για τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει όπως κούρεμα, hairstyling, τεχνικές χρώματος, balayage, θεραπείες, βραδινά και νυφικά χτενίσματα. Eυρύχωρο και σύγχρονο, το Nanolab Hair διαθέτει έναν εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το μέταλλο. Η ομάδα του Nanolab Hair επενδύει σε χρόνια γνώσης, με εκπαίδευση σε καινοτόμες τεχνικές, για να παρέχει πάντα το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της βιώσιμης ομορφιάς.

TEHO HAIR NEST

Το 2018 o Ανδρέας Ελευθερίου και η Αναστασία Κασάπη ένωσαν τα ταλέντα τους και δημιουργήσαν το TEHO Hair Nest στη Λευκωσία. Πιστεύοντας ότι η εμφάνιση αποτελεί μέρος της ταυτότητας και της μοναδικότητας του κάθε ανθρώπου, δημιούργησαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι οποίες αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ και τον χαρακτήρα του κάθε πελάτη. Το μοναδικό design του χώρου, ο επαγγελματισμός, το ταλέντο, η αγάπη και το πάθος της ομάδας για την κομμωτική δημιούργησαν ένα κράμα στοιχείων, που έκαναν το TΕΗΟ να ξεχωρίσει από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του.

ZAC HAIR DESIGNERS

Το 1989, στο κέντρο της Λευκωσίας, δημιουργήθηκε ένας πρωτοποριακός χώρος, το Zac Hair Designers, από τον κομμωτή Ζαχαρία Ζαχαρίου, αλλάζοντας τα δεδομένα της εποχής και πρωτοπορώντας στον τομέα της κομμωτικής. Το Zac Hair Designers, στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia, προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών σε όλους τους τομείς για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, ενώ η πολυτέλεια και η κομψότητα του χώρου προδιαθέτουν τον κάθε πελάτη να αφεθεί στα χέρια του έμπειρου προσωπικού. Η φιλοσοφία του είναι να προσφέρει σωστές και επαγγελματικές υπηρεσίες με σεβασμό και αγάπη. Η αλυσίδα Zac Hair Designers διαθέτει άλλους τέσσερις χώρους υψηλών προδιαγραφών.

Tags madame figaro beauty awards 2020, beauty awards 2020, beautym hair, μαλλιά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0258 s // Total time: 0.0262 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X