Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδου: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους, Κύνθια


Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδου: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους, Κύνθια

O παρουσιαστής γιορτάζει πρώτη φορά την ημέρα του πατέρα.

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι από τους φρέσκους μπαμπάδες της showbiz, μιας και τον Δεκέμβρη του 2019 απέκτησε με την σύζυγο του Αρετή Θεοχαρίδου το πρώτο τους παιδάκι.

Έκτοτε, ο παρουσιαστής βιώνει την πιο όμορφη και μαγική περίοδο της ζωής του, αντικρίζοντας την κορούλα του Κύνθια και βλέποντας την σιγά σιγά να μεγαλώνει δίνοντας του μεγάλη χαρά.

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Πούμπουρας: Δείτε τον στο κρεβατάκι της μικρής Κύνθιας να κοιμάται στο πλευρό της! 

Η σύζυγος του, Αρετή Θοχαρίδου το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουνίου ανήρτησε σε instastory της ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο μπαμπά και κόρης, με τον Σάββα Πούμπουρα να μην φεύγει τα μάτια του από πάνω της, δίνοντας της μια τρυφερή αγκαλιά.

Η μικρή Κύνθια σε λίγες ημέρες θα μπει στον έβδομο μήνα της ζωής της με τους δυο της γονείς να είναι ιδιαίτερα περήφανοι καθώς θα βλέπουν τον καρπό του έρωτα τους να μεγαλώνει και να τους χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα με αφορμή την Ημέρα του πατέρα, το πρωί της Κυριακής 21 Ιουνίου, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε και εκείνος ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο με την κορούλα του αναφέροντας πως επιτέλους γιορτάζει αυτή την ημέρα, ενώ σε σχετικό post που έκανε έγραψε τα εξής: "Γιορτή του πατέρα σήμερα, αλλά με αυτό το κορίτσι γιορτάζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ" .Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που δημοσίευσε το γνωστό ζευγάρι: 

 

 

Tags Σάββας Πούμπουρας, αρετη θεοχαριδου, κυνθια, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0677 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6318 s // Total time: 3.6995 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X