6+1 αναρτήσεις στο instagram που μας εμπνεύουν για την διακόσμηση του σπιτιού μας


6+1 αναρτήσεις στο instagram που μας εμπνεύουν για την διακόσμηση του σπιτιού μας

Αντικείμενα  που δίνουν μοναδικές πινελιές σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Με τα social media να προσφέρουν απλόχερα άφθονη έμπνευση για τη διακόσμηση και το interior design του σπιτιού, οι διάφορες αναρτήσεις στο instagram δίνουν αμέτρητες ιδέες για το πώς να δώσουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα στο κάθε δωμάτιο.

Σίγουρα, αυτό που θέλει κανείς να πετύχει όταν σχεδιάζει τη διακόσμηση του σπιτιού του είναι να αποπνέει κομψότητα και παράλληλα οικειότητα, ώστε να νιώθει ασφάλεια και να γεμίζει με όμορφα συναισθήματα, κάθε φορά που χαλαρώνει με ένα καλό βιβλίο ή ένα ποτήρι κρασί.

Πέρα από τα brands που προτείνουν τάσεις και συλλογές, οι οποίες μεταμορφώνουν το κάθε δωμάτιο, το Instagram είναι σίγουρα μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης, η οποία "κρύβει" αμέτρητες décor ιδέες και πολλά design tips.

Ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας, όπου οι περισσότερες φωτογραφίες που δημοσίευαν οι χρήστες ήταν από το σπίτι τους, ήταν ευκαιρία για τους φανατικούς της αισθητικής, να καταμετρήσουν τα πιο δημοφιλής items! Όπως διαβάσαμε στο bovary.gr, ανάμεσα στα επικρατέστερα ήταν και τα επτά παρακάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gustaf Westman (@gustafwestman) on

Ο Σουηδός designer Gustaf Westman υπογράφει τον καθρέφτη με τον οποίο έχουν πάθει εμμονή τελευταία η ανά τον κόσμο influencers. Με ακανόνιστο σχήμα και σε ιδιαίτερες αποχρώσεις είναι ένα κομμάτι-statement που έχει ξετρελάνει τους design lovers και έθεσε σε πρώτο πλάνο τους funky καθρέφτες στο ραντάρ των τάσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by raawii (@raawii.dk) on

Ύστερα από τις δημιουργίες της Anissa Kermiche, που υμνούν το γυναικείο σώμα, ένα ακόμα brand έχει δώσει στα κεραμικά αντικείμενα την προσοχή που τους αρμόζει. Ο λόγος για το Raawi, με βάση του την Κοπεγχάγη, τα βάζα του οποίου κυριαρχούν στα posts των πιο διάσημων bloggers. Εναλλακτικά, αναζητήστε τις συλλογές των Zara και H&M Home για τα βάζα που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siren (@sirenstoreuk) on

Και μιας και αναφέραμε το γυναικείο σώμα, αυτά τα υπέροχα κεριά φέρουν την υπογραφή του λονδρέζικου brand Siren και είναι διαθέσιμα στο Etsy για σχετικά λίγες λίρες. Αποτίνοντας φόρο τιμής στη θηλυκή σιλουέτα, προσφέρουν μια σέξι νότα κομψότητας και αποτελούν το ιδανικότερο prop για τα πιο στιλάτα posts στο instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oscar Piccolo (@oscarpiccolo) on

Αυτά τα φωτιστικά του καλλιτέχνη και designer από τη Σικελία Oscra Picallo είχαν τέτοια επιτυχία, που έγιναν αμέσως sold-out. Έφεραν ωστόσο στο προσκήνιο ένα νέο trend, το οποίο πρόκειται να μας απασχολήσει έντονα τους επόμενους μήνες και δεν είναι άλλο από τα "πλισέ" φωτιστικά, τα οποία θυμίζουν στιλάτη φούστα πολυτελούς οίκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tzompanakis Blown Glass (@tzompanakisblownglass) on

Τα φρέσκα λουλούδια παύουν πλέον να θεωρούνται κλισέ και γεμίζουν τα βάζα που μέχρι πρότινος παρέμεναν άδεια στα ράφια και τα τραπέζια του σαλονιού. Το φλοράλ trend είναι ό,τι πιο φρέσκο (κυριολεκτικά) κυκλοφορεί στο instagram και δίνει άρωμα και μια πνοή ζωής σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirsten Barentsen (@kirstenalise) on

Με την καραντίνα πια να έχει "αναγκάσει" τις instagrammers να δίνουν προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, τα σεντόνια πλέον δεν επιλέγονται τυχαία, αλλά αποτελούν βασικό στοιχείο της διακόσμησης του υπνοδωματίου. Ριγέ, μονόχρωμα, με έντονα ή πιο μίνιμαλ μοτίβα, σεντόνια, μαξιλαροθήκες και σκεπάσματα (τους πιο κρύους μήνες) κυκλοφορούν πλέον στις πιο updated εκδοχές τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mija (@mija_mija) on

 

Tο έπιπλο που κυριαρχεί σε πολλά posts τελευταία και έχει κατακλύσει την αρχική μας στο instagram είναι o iconic καναπές "Togo", ο οποίος σχεδιάστηκε από τον Michel Ducaroy το 1973 για το γαλλικό brand Ligne Roset. Κάνει κυριολεκτικά θραύση στα social media! Αν και η τιμή του είναι απαγορευτική για τους περισσότερους, οι ψαγμένοι design lovers το παραλληλίζουν με τα αγαπημένα πουφ, κάνοντας λόγο για την επιστροφή τους σε μια πιο μοντέρνα βερσιόν.

Tags Σπιτι, Διακοσμηση, instagram, decoration, decor, Deco


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1007 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5148 s // Total time: 2.6154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X