Ελένη Μενεγάκη: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από 29 χρόνια! [βίντεο]


Ελένη Μενεγάκη: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από 29 χρόνια! [βίντεο]

Οι στιγμές που “λύγισε” η παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση, η οποία σήμερα αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό μετά από 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Η παρουσιάστρια ήταν βαθύτατα συγκινημένη και φορτισμένη στην τελευταία της εκπομπή, λέγοντας απευθυνόμενη στο κοινό: “Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω. Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες”.

 

 

Συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια της προκάλεσαν τα λόγια τηλεθεάτριας που μίλησε για εκείνην κατά τη διάρκεια της εκπομπής αλλά και στην έναρξη της εκπομπής η συγκίνηση ήταν έκδηλη.

 

 

 

 

Tags ελενη μενεγακη, τελευταια εκπομπη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.0898 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2574 s // Total time: 2.3472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X