Η Βαρβάρα Λάρμου μας δείχνει πώς να κάνουμε γιόγκα έξω στη φύση


Η Βαρβάρα Λάρμου μας δείχνει πώς να κάνουμε γιόγκα έξω στη φύση

O πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποβάλλεις το στρες της καθημερινότητας και να νιώσεις ηρεμία και γαλήνη.

Η Βαρβάρα Λάρμου εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την γιόγκα καθώς μετά το τέλος της καθημερινής σειράς "Μπρούσκο" πήρε την απόφαση να εκπαιδευτεί στο συγκεκριμένο είδος γυμναστικής.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της αποκάλυψε πως πάντα ασχολείτο με τη γυμναστική, αλλά η αίσθηση που της έκανε η γιόγκα, σε πνευματικό επίπεδο, την ώθησε να το ψάξει περισσότερο… "Στην πορεία την ερωτεύτηκα. Αποφάσισα να το σπουδάσω και για να γίνω δασκάλα γιόγκα αλλά και για να το ενσωματώσω στη δουλειά μου. Γιατί σε φέρνει σε απόλυτη επαφή με τον εαυτό σου, εναρμονίζεσαι. Όταν καλείσαι να αναβιώσεις συναισθήματα και χαρακτήρες, είναι καλό να γνωρίζεις πρώτα τα δικά σου. Οπότε το βλέπω να είναι απόλυτα συνυφασμένο με την υποκριτική. Βρίσκω ότι με βοηθά. Το κομμάτι επίσης, του διαλογισμού, συνδυασμένο με τις σπουδές της ψυχοθεραπείας, μου δίνει πάρα πολλά γιατί έρχεται και κουμπώνει με τη θεωρία", εξομολογήθηκε στο περιοδικό "Hello".

Πρόσφατα, η ηθοποιός και δασκάλα γιόγκα μας έδειξε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποιες ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε και εμείς μόνες έξω στη φύση! Δείτε στην πιο κάτω gallery:

Tags yoga, health, fitness, υγεια, γιόγκα, άσκηση, γυμναστικη, βαρβαρα λαρμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0331 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4224 s // Total time: 2.4555 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X