Το ταξίδι και ο γάμος που αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας!


Το ταξίδι και ο γάμος που αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας!

Τα σχέδια μας που μετατέθηκαν για αργότερα

Αυτές τις ημέρες θα βρισκόμασταν στα Χανιά της Κρήτης για έναν οικογενειακό γάμο αλλά τώρα που σου γράφω βρίσκομαι στο όμορφο νησί μας. Μπορείς να καταλάβεις το γιατί; Λίγο πολύ σίγουρα κάτι θα υποπτεύεσαι.

Ο γάμος, λοιπόν, αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας μιας που πολλοί από τους φίλους του ζευγαριού θα ερχόντουσαν από το εξωτερικό, κάτι το οποίο δεν είναι επιτρεπτό ακόμη από συγκεκριμένες χώρες. Είχαμε προγραμματίσει ένα τριήμερο γλέντι όπου θα ξημεροβραδιαζόμασταν πάνω στην παραλία. Κυριολεκτικά! Ο γάμος θα γινόταν σε ένα μικρό εκκλησάκι στη μέση του πουθενά, δίπλα από τη θάλασσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, και λίγο πιο πέρα θα στηνόταν το γλέντι.  

Στο μυαλό μου είχα αρχίσει να "ετοιμάζω" τις βαλίτσες μας. Ετοίμασα τα ρούχα που θα έπαιρνα, τα μαγιό μου και όλα τα συναφή. Εμείς οι γυναίκες είμαστε λίγο πιο σχολαστικές όσο αφορά τα ταξίδια καιόλα τα πράγματα που θέλουμε να πάρουμε μαζί μας.  Ξέρεις εσύ! Δεν θέλουμε να μας λείψει τίποτα, λες και πάμε διακοπές στην έρημο ένα πράγμα! Ήξερα, λοιπόν, πάνω κάτω τι θα έπαιρνα στο ταξίδι μας. Έλα όμως που τα όνειρα μας κάποιες φορές δεν βγαίνουν αληθινά.  

Μερικές φορές η ζωή ανατρέπει τα πλάνα που κάνουμε τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχει και μία φράση που λέει: "μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει". Ε, νομίζω αυτό το καταλάβαμε και το εμπεδώσαμε όλοι το τελευταίο διάστημα!  Παρόλα αυτά, εγώ είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να ονειρεύεσαι.


Υ.Γ. Παρότι η ζωή παίζει διάφορα παιχνίδια εσείς συνεχίστε να ονειρεύεστε και ίσως αυτά βγουν πραγματικότητα.

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, Χανιά, Κρητη, Ταξιδι, Γαμος, αναβολη, διασημοι, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8688 s (234 Queries.) // Parse time: 0.8034 s // Total time: 2.6722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X