Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σήμερα, με το τετράγωνο Άρη φίλοι Κριοί, και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, ειδικά εάν εργάζεστε υπό τις διαταγές ενός δεσποτικού ατόμου, γιατί μια έκρηξη θυμού από την πλευρά σας μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ανεπιθύμητες καταστάσεις. Κατά τα άλλα, όλα αναμένονται να κυμανθούν σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας προσέξτε την εμμονή σας και την πίεση που μπορεί να ασκήσετε σε ένα άτομο που σας αρέσει, γιατί θα το βάλει στα πόδια… Οι δεσμευμένοι θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας για τα συναισθήματα σας, και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Ταύρος

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και αναλύστε κάθε πιθανό σενάριο, σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεστε να κάνετε! Ειδικά όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν μπορούν να αναιρεθούν εύκολα! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πρέπει να κάνετε καμία αλλαγή στην ζωή σας από τον φόβο της κακής επιλογής ή της αποτυχίας. Ενεργήστε απλά με προσοχή και περίσκεψη! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας, και καλό θα ήταν να ξεφορτωθείτε ότι σας είναι βάρος, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Η μέρα έχει επίσης κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Δίδυμος

Η μέρα σας, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο. Μετά το μεσημέρι θα αισθανθείτε κάποια συναισθηματική κόπωση, που θα πυροδοτηθεί από κάποιο γεγονός ή μια ανάμνηση. Απαλλαγείτε από τα έντονα αυτά συναισθήματα το γρηγορότερο δυνατόν και απασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και που σας βοηθούν να ξεχαστείτε. Έχετε όμως κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρη οδήγηση ή δράσεις που θα σας εξαντλήσουν σωματικά!

Καρκίνος

Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές και μεγάλες χαρές για σας, φίλοι Καρκίνοι! Επαγγελματικά ίσως να έφτασε η στιγμή εκείνης της προαγωγής που περιμένατε ή ενδεχομένως να καταφέρετε να βρείτε την τέλεια θέση εργασίας, που για χρόνια ονειρευόσασταν! Και στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν πιθανότητες θετικών εξελίξεων, ειδικά για όσους μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι! Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, που θα είναι έτοιμο ψυχικά και αποφασισμένο για σοβαρές δεσμεύσεις! Όπως καταλαβαίνεται, ευκαιρίες σαν και αυτή σπάνια έρχονται…

Λέων

Στην αισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, φίλοι Λέοντες, ειδικά όσοι είστε αδέσμευτοι! Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να μπαίνει στην ζωή σας με δυναμικό τρόπο. Προσοχή όμως στους χειρισμούς από την πλευρά σας! Αφήστε τον να δει το πραγματικό σας πρόσωπο, πως είστε στις καλές και τις κακές σας, στην χαρές και τις λύπες, ώστε να σας ερωτευτεί για αυτό που πραγματικά είστε. Στον τομέα της καριέρας σας, δεν θα ήταν κακό να καλοπιάσετε σήμερα τους ανωτέρους σας, σε κάποια λογικά πλαίσια βέβαια. Τις απογευματινές ώρες αφιερώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας σε ένα άτομο που περιμένει με λαχτάρα να σας δει…

Παρθένος

Μην είστε παρορμητικοί και αφήστε το συναίσθημα στην άκρη όταν σχεδιάζετε το μέλλον σας, γιατί τις αποφάσεις που θα πάρετε θα τις μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον, όταν θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Ειδικά εάν πρόκειται να αναλάβετε ρίσκα οικονομική φύσης! Να είστε προετοιμασμένοι με εναλλακτικά πλάνα δράσης, ανάλογα με την πιθανή έκβαση των καταστάσεων, ώστε να είστε σε θέση να αντιδράσετε γρήγορα και με επιτυχία.

Ζυγός

Σήμερα καλό θα ήταν να είναι η προσοχή σας προσανατολισμένη στο μέλλον! Ότι συμβεί, οτιδήποτε ανακοινωθεί ή δρομολογηθεί, θα έχει επίπτωση στο μέλλον σας, αν και αρχικά ίσως να μην το αντιληφθείτε. Αποφύγετε καυχησιές, μην δίνετε υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τηρήσετε, μην εμπλέκεστε στις υποθέσεις των γύρω σας και ειδικά αποφύγετε να χλευάσετε λάθη ή παραλείψεις τους… Δεν είναι επίσης καλή η σημερινή μέρα να ξεκινήσετε περιπετειώδεις δράσεις ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό με άτομο που δεν γνωρίζετε καλά!   

Σκορπιός

Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα γίνετε αντικείμενο θαυμασμού! Θέλετε η εμφάνιση σας, το ντύσιμο σας, ο τρόπος που χειρίζεστε την δημόσια εικόνα σας ή τα επιτεύγματα σας, κάτι από όλα ή και περισσότερα από ένα θα σας φέρουν κάτω από τα φώτα των προβολέων! Το μόνο δυσάρεστο συμβάν που μπορεί να κρύβει η σημερινή μέρα, είναι κάποια προβλήματα με την οικογένεια σας. Σε ένα οικογενειακό συμβούλιο μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, δεν αποκλείεται μια επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας να αναπτερώσει τις ελπίδες σας.

Τοξότης

Το κυρίαρχο γεγονός της μέρας μπορεί να είναι η άφιξη ενός διακεκριμένου επισκέπτη! Και η άφιξη αυτή ενδεχομένως να συνοδεύει νέα δεδομένα για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια της μέρα αποφύγετε να δεσμευτείτε σε συνομιλίες με απαθείς συνομιλητές, γιατί άδικα θα χάσετε την ενέργεια σας. Αποφύγετε λεκτικές αψιμαχίες, την δεικτική κριτική τρίτων για τις ενέργειες τους αλλά κυρίως, μην προσπαθείτε να καρπωθείτε οικονομικά οφέλη με παράνομους ή ημινόμικους τρόπους.  Αφιερώστε χρόνο στα δικά σας άτομα και ίσως μια συμβουλή ενός γηραιού ατόμου σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο στην ζωή!

Αιγόκερως

Εμπιστευτείτε την τύχη σας και την δικαιοσύνη του σύμπαντος σήμερα και όλα θα πάνε κατ ευχή! Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγετε κάπως από τις προθεσμίες μιας εργασίας ή κάτι να σας απογοητεύσει ελαφρά γιατί δεν καρποφόρησε όπως θα το περιμένατε ή το είχατε προγραμματίσει, αλλά έχετε κατά νου, πως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα το διαπιστώσετε με την πάροδο του χρόνου! Αποφύγετε ωστόσο ανεύθυνους χειρισμούς, ειδικά στα οικονομικά σας. Σκεφτείτε διεξοδικά κάθε κίνηση σας οικονομικού ενδιαφέροντος!

Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε ή να ακούσετε. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας  και προσπαθήστε να σκεφτείτε, για πιο λόγο έχετε χαθεί. Μήπως κάνατε ή είπατε κάτι που δεν το συνειδητοποιήσατε; Μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας σας; Στον οικονομικό τομέα η μέρα υπόσχεται επικερδείς αγορές, ενδεχομένως ενός αντικειμένου που μέχρι τώρα ήταν πέρα και πάνω από την αγοραστική σας δύναμη. Το βραδάκι επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας…

Ιχθείς

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν σήμερα και σας πληγώνουν… Αναμνήσεις από περασμένα γεγονότα ή άτομα της ζωή σας που χάθηκαν και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε πλέον τίποτε. Η νοσταλγία είναι κάτι που δεν μπορεί να καταπολεμηθεί, πάρτε όμως τουλάχιστον χρήσιμα μαθήματα από αυτές τις στιγμές της ζωής σας που σας στοιχειώνουν. Σε επίπεδο καριέρας, θα έχετε επιτυχίες στην δουλειά σας ή καινούργιες προοπτικές για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Όσοι έχετε δημιουργικές δουλειές και η έμπνευση είναι σημαντικό κομμάτι της εργασιακής σας μέρας, ίσως να έχετε μια τελείως νεωτεριστική έμπνευση σήμερα!  Τέλος, αποφύγετε δαπανηρές αγορές αλλά και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις!  

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προλεψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1463 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3880 s // Total time: 3.5343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X