Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Περήφανοι γονείς στην αποφοίτηση του γιου τους [εικόνες & βίντεο]


Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Περήφανοι γονείς στην αποφοίτηση του γιου τους [εικόνες & βίντεο]

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media τους.

Δίπλα στο γιο τους και με το πιο γλυκό τους χαμόγελο η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, δηλώνουν το πόσο υπερήφανοι γονείς είναι βλέποντας το μικρότερο τους παιδί να αποφοιτά από το κολέγιο, κλείνοντας με επιτυχία τα μαθητικά του χρόνια.

Στις αναρτήσεις που έκανε τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο πρώην σύζυγος της στα κοινωνικά τους δίκτυα, είδαμε τα τρυφερά στιγμιότυπα αλλά και τα συναισθήματα που κάθε γονέας θα είχε για το παιδί του σε μια τέτοια σημαντική του ημέρα.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: Mας έβαλε στην κουζίνα του σπιτιού της

Οι οικογενειακές αυτές στιγμές όπως ήταν αναμενόμενο έφεραν μαζί με τις ευχές των ιδίων, και ευχές τόσο από επώνυμα άτομα όσο και από τους followers τους, οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν στον γιο τους Άρη, τα καλύτερα.

Μάλιστα τηρώντας τα μέτρα προστασίας και σε εικόνα που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, είδαμε την Μαρία Μπακοδήμου να έχει στο χέρι της τη μάσκα της, ενώ εκείνο που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν το εντυπωσιακό outfit της παρουσιάστριας. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες και τα βίντεο που ανήρτησαν:

 

 

 

 

 

Tags μαρια μπακοδημου, αρης, γιος, Δημητρης Αργυροπουλος, διασημοι, αποφοιτηση, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0069 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0331 s // Total time: 0.0400 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X