David - Victoria Beckham: Oι ευχές που έστειλαν στον γιο τους Brooklyn μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του [εικόνα]


 David - Victoria Beckham: Oι ευχές που έστειλαν στον γιο τους Brooklyn μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του [εικόνα]

H εικόνα με τη σύντροφό του, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ευχάριστα νέα για τους Beckhams, φέρνει ο μεγάλος γιος της οικογένειας, Brooklyn, καθώς σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γνωστοποίησε το γεγονός πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Το γεγονός αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από τους διάσημους γονείς του, καθώς τόσο ο David όσο και η Victoria Βeckham έσπευσαν αμέσως να δημοσιεύσουν εικόνα του ζευγαριού γράφοντας από κάτω τις πιο γλυκιές τους ευχές. 

Με τον David Beckham να αναφέρει τα εξής: “Συγχαρητήρια σε αυτούς τους δύο όμορφους ανθρώπους, καθώς μαζί ξεκινούν αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, είμαστε τόσο χαρούμενοι για εσάς”, ενώ στην συνέχεια η Victoria Beckham έστειλε τις δικές της ευχές γράφοντας: “Τα πιο συναρπαστικά νέα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που o Brooklyn και η Nicola παντρεύονται! Σας ευχόμαστε τόση αγάπη και μια ζωή ευτυχίας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ”.

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Victoria Beckham για την ελληνική Vogue!

Ο 21χρονός Βrooklyn και η 25χρονή σύντροφος του, Nicola Peltz, αποκάλυψαν πως η πρόταση γάμου έγινε πριν από δυο εβδομάδες, με την Αμερικανίδα ηθοποιό να λέει αμέσως το ναι.

Στην δημοσίευση που είδαμε, ο Brooklyn Beckham έχει στην αγκαλιά του την αρραβωνιαστικιά του και με ένα γλυκό κείμενο της αναφέρει τα εξής: “Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου”. Δείτε πιο κάτω την σχετική εικόνα που ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός.

Tags David Beckham, victoria beckham, brooklyn beckham, Γαμος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8719 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2525 s // Total time: 3.1244 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X