Πήγα στο πατρικό μου και αντίκρισα αυτό που φοβόμουν! [εικόνες]


Πήγα στο πατρικό μου και αντίκρισα αυτό που φοβόμουν! [εικόνες]

Είδα αυτό που δεν περίμενα με τίποτα να δω!

Συνήθως τα Σαββατοκύριακα επισκεπτόμαστε τους γονείς μου στο χωριό, αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να πάμε επειδή η μαμά αποφάσισε να κάνει μία "μικρή" (όπως την ονόμασε) ανακαίνιση στο σπίτι. Έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με φίλους μας, να πάμε παραλία και περάσαμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ξέρεις, κάποιες φορές το χρειάζεσαι και αυτό!

Την Κυριακή, λοιπόν, αφού ήμασταν ήδη στη Λεμεσό, αποφασίσαμε να κάνουμε μια σύντομη στάση στο πατρικό, για να τους δούμε έστω για λίγο πριν ξεκινήσει η εβδομάδα. Ευκαιρία ήταν. Είμαι σίγουρη ότι και εσύ, εάν μένεις μακριά από τους γονείς σου, μέσα στην εβδομάδα είναι δύσκολο να τους επισκεφθείς. Λίγο η πίεση της δουλείας, λίγο οι υποχρεώσεις, φεύγει η εβδομάδα και χρόνος δεν μένει.

Φθάσαμε, λοιπόν, στο χωριό, μας υποδέχθηκε η Μπουμπού η οποία ήταν μέσα στην τρελή χαρά και ήθελε παιχνίδι, αλλά αυτό που αντίκρισα με είχε αφήσει άφωνη και δεν της έδωσα τη σημασία που της δίνω συνήθως.  Θες να δεις τι είδαν τα ματάκια μου; Ακολουθούν φωτογραφίες.

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα από το τι επικρατεί στο σπίτι! Ένα μικρό εργοτάξιο! Μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω! Φυσικά με έπιασαν τα γέλια με το που κατάλαβα τι πραγματικά γίνεται στο σπίτι.  Παρόλα αυτά, είπα στη μητέρα μου ότι όταν τελειώσει με όλα αυτά που κάνει, ευχαρίστως να της δώσω ένα χέρι βοηθείας, έτσι ώστε να επανέλθουν όλα σε τάξη.

Τελικά, η "μικρή" ανακαίνιση δεν ήταν και τόσο μικρή!

Υ.Γ. Κάνε αυτό που σε κάνει χαρούμενη/ο και μην αναβάλεις τα όνειρα σου για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να κουβαλούν αυτά.

Love,
K. xx

Tags ανακαινιση, Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showiz κυπρος, διασημοι, πατρικο, γονεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9463 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3321 s // Total time: 2.2784 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X