Χαράλαμπος Κοτσώνης: Βαρύ πένθος για τον πρώην Κύπριο παίκτη του "Master Chef"


Χαράλαμπος Κοτσώνης: Βαρύ πένθος για τον πρώην Κύπριο παίκτη του "Master Chef"

Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένειά του

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Master Chef 3”, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο αγαπημένος του θείος σε ηλικία 52 ετών όταν τον καταπλάκωσε το λεωφορείο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε για το συμβάν, ο 52χρονος στάθμευσε το λεωφορείο και εξήλθε από αυτό, ωστόσο, φαίνεται να μην είχε ρυθμιστεί καταλλήλως το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το όχημα να κινείται. Στην προσπάθεια του ο άτυχος άντρας να το ακινητοποιήσει, δυστυχώς παρασύρθηκε με αποτέλεσμα το όχημα να τον καταπλακώσει.  

Ο Χαράλαμπος έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποχαιρετώντας τον θείο του, γράφοντας: “Τη μια μέρα είσαι εδώ, γεμάτος ζωή, εμπειρίες, συναισθήματα, χαρούμενος.. νομίζεις θα ζεις έτσι για πάντα.. και ξαφνικά, κενό, δεν είσαι τίποτα παρά μόνο σκόρπιες αναμνήσεις.. Να ζήσεις ελεύθερος, να αναπαυτεί η ψυχή σου με ειρήνη”.

Η ομάδα του ilovestyle.com στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Tags χαραλαμπος κοτσωνης, ΘΕΙΟΣ, maste chef, showbiz κύπρος, πενθος, διασημοι, επικαιροτητα, δυστύχημα, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1667 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3267 s // Total time: 2.4934 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X