Νέο κρεμοτζέλ με "cooling effect" από την Youth Lab.


Νέο κρεμοτζέλ με "cooling effect" από την Youth Lab.

Soothing & Tan Prolonging with cooling effect

Η Youth Lab. παρουσιάζει το Tan & After Sun Soothing & Tan Prolonging with cooling effect, ένα κρεμοτζέλ με "cooling effect" που ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα, ενώ επανορθώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.

Δείτε τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες να υποχωρούν άμεσα, ενώ το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας αποκτά βάθος και διάρκεια.

Πιο συγκεκριμένα παρέχει:

• Επανόρθωση με το εκχύλισμα φυκιού Bifurcaria που εξουδετερώνει τις επιπτώσεις από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο

• Ενίσχυσ.η του φυσικού μαυρίσματος χάρη στο Acetyl Tyrosine (παράγεται από το ένζυμο τυροσινάση) που μιμείται τη δράση της μελανίνης, της φυσικής χρωστικής του δέρματος.

• Καταπράυνση το πετυχαίνει με την Αλλαντοΐνη και το εκχύλισμα Επιλόβιου -συστατικό με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση, εφάμιλλη της κορτιζόλης- χαρίζοντας άμεση ανακούφιση στο δέρμα.

• Ενυδάτωση /Θρέψη με το χυμό Αλόης και ένα βιομιμητικό μίγμα Ελαίων -με κυριότερο το Έλαιο Macadamia- για την αποκατάσταση των χαμένων λιπιδίων της επιδερμίδας και τη μείωση της διαθερμικής απώλειας νερού.

• Δροσιά με το χυμό Αλόης

Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Με ευχάριστο άρωμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες

Δερματολογικά ελεγμένο_ Για αποκλειστικά χορτοφάγους _ Δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Μη φαγεσωρογόνο _ Χωρίς παραβένες, γλουτένη, οινόπνευμα ή παραφινέλαιο

ΧΡΗΣΗ: Εάν επιθυμείτε τη διατήρηση και ενίσχυση του φυσικού μαυρίσματος, εφαρμόστε καθημερινά σε ολόκληρο το πρόσωπο ή /και το σώμα. Για την ανακούφιση των ερεθισμών, εφαρμόστε επαρκή ποσότητα στα σημεία που έχουν εκτεθεί στον ήλιο όσο συχνά χρειάζεται. Για περισσότερη δροσιά, διατηρήστε το στο ψυγείο.

ΤΙΜΗ / ΔΙΑΝΟΜΗ: Διατίθεται σε συσκευασία tube 150ml στην Λ.Τ. €18,95. Όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB. διατίθενται αποκλειστικά στην Κύπρο από την εταιρεία Best Life Co Ltd σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Tags YOUTH LAB., beauty, body, tan, tanning, youth lab. TAN & AFTER SUN


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0218 s // Total time: 0.0223 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X