Youth Lab. Wet Skin Sun Protection SPF 50: Ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ


Youth Lab. Wet Skin Sun Protection SPF 50: Ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ

Μια αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία.

To Wet Skin Sun Protection SPF 50 Water Resistant της Youth Lab. είναι ένα αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ.

Μια αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ διεγείρει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

  • Παρέχει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με τα ευρέως φάσματος φίλτρα προστασίας από την UVA & UVB ακτινοβολία.
  • Δίνει λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα με το β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης, χαρίζοντας ομοιόμορφο μαύρισμα.
  • Εφαρμόζεται σε βρεγμένη επιδερμίδα χάρη στην Τεχνολογία “Wet Skin Application” που επιτρέπει στο προϊόν να εφαρμόζεται απευθείας σε βρεγμένη επιδερμίδα, παρέχοντας σταθερή προστασία από τη UV ακτινοβολία σε οποιοδήποτε είδος εξωτερικής δραστηριότητας, είτε αυτή γίνεται στο νερό είτε συνεπάγεται εφίδρωση.
  • Αφήνει αίσθημα δροσιάς και απορροφάται αμέσως, δεν προκαλεί λιπαρότητα και δεν κολλάει.
  • Έχει υπέροχο άρωμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας.

Μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, χωρίς σιλικόνες, παραβένες ή γλουτένη.

Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα και για κάθε τύπο δέρματος.

ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε ομοιόμορφα το προϊόν πριν από την έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε τον απευθείας ψεκασμό στο πρόσωπο και κρατήστε τα μάτια ερμητικά κλειστά κατά την εφαρμογή του προϊόντος σε αυτό. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 2 ώρες ή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση για καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΙΜΗ / ΔΙΑΝΟΜΗ: Το WET SKIN SUN PROTECTION SPF 50 έχει λιανική τιμή €29.65 και διατίθεται αποκλειστικά στην Κύπρο από την εταιρεία Best Life Co Ltd σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Tags Youth lab, youth lab. Wet Skin Sun Protection SPF 50, αντηλιακο, προσωπο, Σώμα, Ομορφια, αντηλιακό λάδι, beauty, face, body. sun care oil


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0506 s (231 Queries.) // Parse time: 1.7416 s // Total time: 4.7922 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X