Χρύσανθος Τσουρούλλης: Οι σκέψεις του λίγο μετά το τελευταίο δελτίο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!


Χρύσανθος Τσουρούλλης: Οι σκέψεις του λίγο μετά το τελευταίο δελτίο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!

Ο απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε...

Το τελευταίο δελτίο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης, 16 Ιουλίου, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης. Επρόκειτο για μία ιδιαίτερη τηλεοπτική σεζόν, όπως επισημαίνει και ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της σεζόν που προηγήθηκε και μην παραλείποντας να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του.

Τι (τηλεοπτική/ειδησεογραφική) χρονιά Θεέ μου...Μας είδες να κάνουμε σχέδια και έριξες μεγάλο γέλιο.Τα περάσαμε όλα μαζί. Εσείς ξέρετε... #Δίπλα σας. Κι εσείς μαζί μας. Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ από καρδιάς και εφέτος όλους μου τους συνεργάτες. Μαζί σε όλα και πάμε γι' άλλα... Θα μου επιτρέψετε να μεταφερθώ για λίγο στα μετόπισθεν να οργανώσω, να οργανωθώ και να οργανωθούμε. Να περάσω και χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους που τόσο μου έλειψαν. Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά...”, ήταν τα λόγια του Χρύσανθου Τσουρούλλη.

Κατόπιν, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό και εικόνα με τους συντελεστές του δελτίου πίσω από τις κάμερες.

Tags χρύσανθος τσουρούλλης, διασημοι, ΣΙΓΜΑ, δελτιο ειδησεων, τομες στα γεγονοτα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7848 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2863 s // Total time: 2.0711 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X