6 λόγοι για να κάνεις σήμερα το μεταπτυχιακό σου στο Πανεπιστήμιο Frederick!


6 λόγοι για να κάνεις σήμερα το μεταπτυχιακό σου στο Πανεπιστήμιο Frederick!

Η επιλογή που θα κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα

Τα φοιτητικά χρόνια για τον καθένα μας είναι μία περίοδος που μένει ανεξίτηλη στις μνήμες και στις καρδιές μας, καθώς περιλαμβάνουν τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής μας. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, η φοιτητική ζωή να έχει και συνέχεια; Νέες εμπειρίες, καινούργιες γνωριμίες, περαιτέρω γνώσεις στο πλαίσιο ενός πιο κατασταλαγμένου και ώριμου εαυτού, που θέτει ο ίδιος τους ορίζοντες των επιλογών του.

Ως εκπαιδευτικός οργανισμός, το Πανεπιστήμιο Frederickείναι εδώ και πέντε περίπου δεκαετίες στο πλευρό των ανθρώπων που οραματίζονται ένα μέλλον λαμπρό, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Είτε επιθυμείς να αποκτήσεις πρόσθετα προσόντα και να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, είτε να κυνηγήσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο γνωστικό αντικείμενο διαφορετικό από αυτό του πρώτου σου πτυχίου, έχεις στη διάθεσή σου δεκάδες επιλογές.

Αν ακόμη το σκέφτεσαι, δες παρακάτω έξι σοβαρούς λόγους που θα σε κάνουν να το αποφασίσεις!

1. Εξειδίκευση σε τομείς αιχμής

Η εξειδίκευση και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων σου θα σε βοηθήσουν να προσδιορίσεις και να εξελίξεις τη σταδιοδρομία σου, αλλά και να αισθανθείς περισσότερη ασφάλεια στην απαιτητική αγορά εργασίας. Αν είσαι έτοιμος/η για αυτή την εξέλιξη στη ζωή σου, τότε θα πρέπει να αναζητήσεις αυτό που ψάχνεις στο Πανεπιστήμιο Frederick καθώς διαθέτει μία γκάμα μεταπτυχιακών και άλλων προγραμμάτων σε τομείς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονης κοινωνίας και της σημερινήςαγοράς εργασίας, δίνοντάς σου προβάδισμα μέσα σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον!

Αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα προγράμματα σπουδών είναι αναγνωρισμένα από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ, τον επίσημο φορέα αναγνώρισης ακαδημαϊκών τίτλων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν οι εξής πέντε σχολές:

-    Πολυτεχνική Σχολή

-    Σχολή Νομικής και Διοίκησης

-    Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών

-    Σχολή Επιστημών Υγείας

-    Σχολή Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών

2. Υψηλή ποιότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών που παρέχει το Πανεπιστήμιο Frederick θα σου λύσουν τα χέρια αν επιθυμείς να συνδυάσεις τις σπουδές σου με την έντονη εργασιακή καθημερινότητά σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι το Πανεπιστήμιο Frederick βρίσκεται ανάμεσα στα λίγα Πανεπιστήμια της Ευρώπης που έλαβαν το Πιστοποιητικό Αριστείας E-xcellenceLabel for Associates in Quality από το European Association of DistanceTeachingUniversities - EADTU), μια διάκριση που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα της προσφερόμενης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

3. Ανάμεσα στα καλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια

Αν αναζητάς να συνεχίσεις τις σπουδές σου στα καλύτερα, τότε αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως το Πανεπιστήμιο Frederick, σε συνέχεια της περσινής πρωτιάς του στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank ανάμεσα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου, κατάφερε φέτος να αποσπάσει βαθμολογία Α (την ψηλότερη βαθμολογία) σε 9 κατηγορίες, ενώ κατατάχθηκε στη θέση 201 ανάμεσα σε 1070 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, συνεχίζοντας χρόνο με τον χρόνο να ανεβαίνει προς τα πάνω στις αξιολογήσεις.

4. Εμπλοκή σε υψηλού επιπέδου έρευνα

Βασικός πυλώνας της πανεπιστημιακής εμπειρίας και καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή ενός μεταπτυχιακού προγράμματος είναι και η ερευνητική δραστηριότητα του εκπαιδευτικού ιδρύματος, αλλά και η εμπλοκή των φοιτητών του σε αυτή. Το Πανεπιστήμιο Frederick αποτελεί έναν από τους βασικούς ερευνητικούς φορείς της χώρας, συμμετέχοντας σε δεκάδες ευρωπαϊκά και άλλα ερευνητικά προγράμματα. Μέσα στην τελευταία δεκαετία έχουν αναπτυχθεί εργαστήρια αιχμής σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου, πολλά από τα οποία διαπρέπουν και ξεχωρίζουν διεθνώς, ενώ παράλληλα προωθείται έντονα η εμπλοκή των φοιτητών σε ερευνητικά έργα. Αν ονειρεύεσαι να ανοίξεις τα φτερά σου και να γίνεις μέρος μίας διεθνούς ερευνητικής κοινότητας σε τομείς όπως η εκπαίδευση, οι τέχνες, οι κοινωνικές επιστήμες, η μηχανική ή η πληροφορική, τότε το Πανεπιστήμιο Frederick είναι αυτό που θα σου δώσει την ευκαιρία που αναζητάς για να διαπρέψεις.

5. Επιβράβευση της αριστείας και οικονομική βοήθεια

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, το Πανεπιστήμιο Frederick συνεχίζει να προσφέρει σημαντικά μειωμένα δίδακτρα και για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021. Επίσης, μπορείς να διεκδικήσεις υποτροφία με βάση την ακαδημαϊκή σου επίδοση στο πρώτο σου πτυχίο, αλλά και οικονομική βοήθεια με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

6. Ανάπτυξη δεξιοτήτων και πρακτικής εμπειρίας

Η δημιουργία ειδικών μονάδων (Units)από το Πανεπιστήμιο Frederick, στο πλαίσιο της καινοτομίας "Ενεργοί φοιτητές", σου προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτύξεις χρήσιμες δεξιότητες (softskills) μέσω μη-τυπικής εκπαίδευσης. Παράλληλα θα εμπλακείς σε διάφορες δραστηριότητες, προγράμματα και μαθησιακές εμπειρίες και θα έρθεις σε επαφή με εταιρείες και οργανισμούς, εφαρμόζοντας τη θεωρία στην πράξη, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Δες πιο κάτω ενδεικτικά μερικά παραδείγματα των ειδικών μονάδων (Units) του Πανεπιστημίου Frederick:

Tags πανεπιστημιο frederick, μεταπτυχιακα προγραμματα, προγραμμα σπουδων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0683 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2655 s // Total time: 3.3337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X