Kanye West: Η άγνωστη μάχη με τον κορωνοϊό και η παραλίγο απώλεια της κόρης του [βίντεο]


Kanye West: Η άγνωστη μάχη με τον κορωνοϊό και η παραλίγο απώλεια της κόρης του [βίντεο]

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο ραπερ σε προεκλογική του ομιλία.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του, ήταν σε πρόσφατη ομιλία του στη Νότια Καρολίνα, ο Kanye West.

Ο δημοφιλής ραπερ, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση και μίλησε μεταξύ άλλων, και για την προσωπική του ζωή μαζί με τη σύζυγό του Kim Kardashian. 

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στο θέμα των αμβλώσεων, και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη δική του προσωπική εμπειρία, λέγοντας πως, η σύζυγός του ήθελε να κάνει άμβλωση όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί και συγκεκριμένα στην κόρη τους Νorth.

Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian & Kanye West: Είδαμε το υπερπολυτελές τους σπίτι και μείναμε άφωνοι! [εικόνες]

Χαρακτηριστικά δήλωσε για την Kim Kardiashian: "Ήρθε με τα χάπια στα χέρια. Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου, αλλά ο θεός μου είπε να μην το κάνω".

Ενώ, μια άλλη αποκάλυψη, έγινε πάλι από τον ίδιο τον ράπερ σε γνωστό περιοδικό, ο οποίος έκανε γνωστό πως για ένα διάστημα νόσησε και εκείνος με κορωνοιό δηλώνοντας τα εξής: "Ένιωθα ρίγη, έτρεμα στο κρεβάτι, έκανα ζεστά ντους, έβλεπα βίντεο για να δω τι μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είχε πει πως ο Drake είχε κορονωϊό και η απάντησή μου ήταν πως δεν γίνεται να είναι πιο άρρωστος από εμένα". Δείτε πιο κάτω, απόσπασμα από την ομιλία του και όλα όσα είπε για την άμβλωση που επιθυμούσε να κάνει η Kim Kardashian, ξεσπώντας σε κλάματα.

 

 

Tags Kanye west, kim kardashian, κορωνοιος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5337 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2681 s // Total time: 2.8018 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X