Τα παιχνίδια της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα στην παραλία [εικόνες]


Τα παιχνίδια της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα στην παραλία [εικόνες]

Υπέροχες στιγμές για μαμά και κόρη με φόντο τη θάλασσα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και κάθε φορά που μοιράζεται στα κοινωνικά της δίκτυα στιγμές μαζί με τα παιδιά της, προκαλεί στους ακόλουθους της μια ιδιαίτερη ευχάριστη νότα, μιας και λατρεύουν να την βλέπουν στις ανέμελες οικογενειακές της στιγμές. 

Όπως αυτή που δημοσίευσε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουλίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με το οποίο ασχολείται ενεργά, και στην οποία είδαμε τη διάσημη παρουσιάστρια να τρέχει στην παραλία έχοντας συντροφιά το μικρότερο της παιδάκι, τη γλυκιά κορούλα της, Μαρίνα. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Μόλις μάθαμε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση!

Φυσικά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτές τις εικόνες με την Μαρίνα, αλλά μας έδειξε και τις βουτιές της, στα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά της Άνδρου, βγάζοντας προς τα έξω το πόσο απελευθερωμένη νιώθει πλέον που κάνει διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ζώντας στο έπακρο τις οικογενειακές της στιγμές. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που δημοσίευσε:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ελενη μενεγακη, μαρινα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1564 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4220 s // Total time: 2.5784 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X