Όλα όσα πρέπει να βάλει μια μαμά στην τσάντα παραλίας


Όλα όσα πρέπει να βάλει μια μαμά στην τσάντα παραλίας

Τα επτά πιο απαραίτητα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Είσαι μαμά και ετοιμάζεσαι για οικογενειακή εξόρμηση στην πλαζ; Αναμφίβολα το δυσκολότερο κομμάτι είναι να ετοιμάσεις όλα τα απαραίτητα για την τσάντα παραλίας. Πόσο μάλλον εάν πρόκειται να πάτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Σήμερα, θα δούμε ποια είναι τα επτά πιο απαραίτητα πράγματα, έτσι όπως τα παρουσίασε το themamagersgr,  που πρέπει να έχει η καλοκαιρινή τσάντα μιας μαμάς, έτσι ώστε να αποφύγουμε τα απρόοπτα και η εξόρμησή μας να είναι ο δικός μας ποιοτικός χρόνος ως οικογένεια.

1. Αντηλιακό

Πρέπει να υπάρχει στην καλοκαιρινή μας τσάντα γενικότερα και όχι μόνο στην τσάντα παραλίας. Πολλοί γονείς κάνουν το λάθος και βάζουν αντηλιακό στα παιδιά μόνο όταν πηγαίνουν για μπάνιο και όχι στις καθημερινές βόλτες ή στο πολύωρο παιχνίδι κάτω απ’ τον ήλιο - πράγμα που είναι λάθος.

2. Καπέλο

Καλού - κακού πάρτε περισσότερα καπέλα από ένα, γιατί μπορεί να το πάρει ο αέρας καθώς τα μικρά δεν τα πολύ συμπαθούν και τα πετάνε από το κεφάλι τους σε ανύποπτο χρόνο.

3. Παιχνίδια, βιβλία, κουβαδάκια

Σίγουρα θα χρειαστούν μερικά παιχνιδάκια, φτυαράκια και κουβαδάκια για να παίξουν! Πολύ καλή ιδέα αν η ηλικία τους το επιτρέπει είναι και τα βιβλία - όπως επίσης και για εμάς τους μεγάλους! Αποφύγετε τις μπάλες θαλάσσης γιατί εκτός απ’ τα καπέλα, θα βρεθείτε να κυνηγάτε κι αυτές!

4. Παγούρι και σνακ

Το παγούρι με νερό ή και χυμό είναι δεδομένο. Αλλά και το σνακ, όταν έχεις παιδιά, είναι επίσης απαραίτητο. Είναι βέβαιο ότι τα παιδιά θα πεινάσουν ενώ παίζουν και κολυμπούν. Φροντίστε να έχετε μαζί σας κάτι ελαφρύ που δίνει ενέργεια: καλοκαιρινά φρούτα, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, κριτσίνια, σπιτικά τυροπιτάκια κ.α. Καλό θα ήταν να αποφύγετε ό,τι μπορεί να αλλοιωθεί λόγω ήλιου και να τα κρατάτε όσο το δυνατόν πιο δροσερά.

5. Μωρομάντηλα

Τα μωρομάντηλα πρέπει να υπάρχουν παντού και σε όλες τις τσάντες! Είτε σε βόλτα, είτε στο αμάξι, είτε στην παραλία σώζουν κυριολεκτικά κι εμάς και το παιδί!

6. Δεύτερο μαγιό & αλλαξιά ρούχων

Απαραίτητα και τα δύο. Καλό είναι να αλλάζουμε μαγιό στο παιδί όταν κάθεται έξω και να του φοράμε ένα στεγνό μπλουζάκι για έξτρα προστασία από τον ήλιο. Εκτός αυτού, η δεύτερη αλλαξιά είναι απαραίτητη διότι, όπως όλες ξέρουμε το παιδί λερώνεται εύκολα με υγρά και σνακ. Η δεύτερη αλλαξιά ρούχων είναι σωτήρια και για την περίπτωση που 5 λεπτά πριν φύγουμε το παιδί αποφασίσει να χαιρετίσει τη θάλασσα με μια τελευταία βουτιά.

7. Kit πρώτων βοηθειών

Μια μυτερή πετρούλα από ‘δω, ένα τσίμπημα μέλισσας ή τσούχτρας από ‘κει, ένα γδάρσιμο στο βραχάκι παραπέρα, οι μικροτραυματισμοί είναι ένα συχνό φαινόμενο για τα μικρά παιδιά. Ως γονείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε όσο γίνεται πιο προετοιμασμένοι και εφοδιασμένοι με ένα mini φαρμακείο διακοπών.

Tags παιδι, life, μαμά, τσαντα παραλια, μωρο, μητερα, θάλασσα, καλοκαιρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2700 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4231 s // Total time: 2.6931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X