Απολαυστικά καλάθια με φρέσκα προϊόντα στο φούρνο σου! Φυσικά μέσω Mybasket και Deliveryman


Απολαυστικά καλάθια με φρέσκα προϊόντα στο φούρνο σου! Φυσικά μέσω Mybasket και Deliveryman

Μία ατελείωτη λίστα από επιλογές μας δίνει το MyBasket για το καλάθι μας!

Αν δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα, σίγουρα δεν ξέρεις τι χάνεις από το... καλάθι σου! Το MyBasket, για όλους εμάς που το τιμούμε καθημερινά, είναι ο ιδανικός διαδικτυακός φούρνος που μέσω της πλατφόρμας του Deliveryman, φέρνει στο σπίτι μας καλάθια με λαχταριστά ψωμιά.

Γαλλικές μπαγκέτες, ψωμιά χαμηλών λιπαρών, κυπριακό χωριάτικο ψωμί με προζύμι και άλλα λαχταριστά αρτοποιήματα και αρτοπαρασκευάσματα κοντά μας, μέσα σε λιγότερο από μία ώρα!

TIP: Σου προτείνουμε με τα χίλια να δώσεις έμφαση στα γαλλικά κρουασάν, τα bagel και τη φημισμένη ελληνική μπουγάτσα που θα βρεις στο μενού του MyBasket! Επιπλέον, αν είσαι λάτρης των τοπικών νοστιμιών, η χωριάτικη ελιόπιτα, η σπανακόπιτα, η τυρόπιτα και τα άλλα φρέσκα αρτοποιήματα θα σε αποζημιώσουν με το παραπάνω γευστικά!

Στο MyBasket θα βρεις, μεταξύ άλλων, έτοιμα καλάθια γεμάτα με φρέσκα-κατεψυγμένα αρτοποιήματα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως γάλα, αυγά, αλλαντικά και τυρί, με λιγότερο από €10.

Τα ψωμιά και τα αρτοπαρασκευάσματα έρχονται προψημένα και το κάθε προϊόν - ανάλογα με το είδος του- πρέπει να ψηθεί στο φούρνο του σπιτιού με βάση τις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία.

ΜΑΘΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Εμείς που το έχουμε δοκιμασμένο, ξεχωρίσαμε τα ψωμιά ψηλά σε πρωτεϊνη, το Nordic Loaf, το Rustic Multiseed Loaf αλλά και τις αγαπημένες μας παραδοσιακές ελιωτές και τυρόπιτες! Οι δε λάτρεις της σοκολάτας μπορούν να δοκιμάσουν το εξαιρετικό Chocolate Hazelnut Nutella Croquant και το απίθανο κρουασάν σοκολάτας!

Επισκέψου την ιστοσελίδα του Deliveryman.com.cy και άρχισε τις παραγγελίες από το εστιατόριο MyBasket.

Για τη δική σου ευκολία, καλά θα κάνεις να κατεβάσεις άμεσα την ανανεωμένη εφαρμογή από App Store και Google Play.

Tags mybasket, deliveryman


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9835 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4251 s // Total time: 2.4086 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X