Τρεις online dating εφαρμογές εκτός από το facebook


Τρεις online dating εφαρμογές εκτός από το facebook

Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν για να βρεις αμέσως σύντροφό!

Αν είσαι μόνη και σκέφτεσαι να ακολουθήσεις κι εσύ το online dating, τότε σου βρήκαμε ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές που θα σε κάνουν να βρεις εραστή απευθείας χωρίς να σπαταλήσεις καθόλου από το χρόνο σου!

Σέρφαρε τις πιο κάτω επιλογές και επέλεξε ποια εφαρμογή ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ σου...

Tinder:

Φυσικά και θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε αυτή την εφαρμογή και μάλιστα πρώτη. Για όσους ψάνουν ένα γρήγορο τρόπο για να βρουν ταίρι, μία εύκολη λύση είναι το tinder. Κάνε swipe προς τα δεξιά για να δεις τα προφίλ που σου αρέσουν και swipe προς τα αριστερά για όσα δε σου αρέσουν. Το tinder θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς ποια άτομα ταιριάζουν με εσένα.

Bumble:

Το bumble λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και το tinder. Κάνουμε swipe αριστερά και δεξιά. Ωστόσο η διαφορά με το tinder, είναι ότι τα προφίλ που έχουν οι χρήστες είναι μεγαλύτερα. Επιπλέον, οι κυρίες είναι αυτές που πρέπει να στείλουν πρώτες. Αν δεν το κάνουν, τότε τα ταίρια σου θα "φύγουν".

Hinge:

Με το σλόγκα, "Σχεδιασμένο για να το απολαμβάνεις", το hinge είναι η εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί μόνο για σοβαρές σχέσεις. Οι χρήστες συνδέονται ο ένας με τον άλλον βάση των κοινών τους φίλων ή του πόσο κοντά μένουν. Τα προφίλ είναι πιο λεπτομερή και αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη.

Tags σχεσεις, facebook, Tinder, Bumble, Hinge, health, υγεια, σχεση, συντροφοσ, online dating


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0003 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3528 s // Total time: 2.3531 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X