Λάδι Argan: Όλα όσα προσφέρει σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά


Λάδι Argan: Όλα όσα προσφέρει σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

Οι πολλαπλές θαυματουργές ιδιότητες του.

Το λάδι Argan είναι ένα έλαιο που προέρχεται από τα καρύδια του Μαροκινού δέντρου Αργκάν που συγκομίζονται από τοπικούς οργανισμούς του Μαρόκου.  Οι πολλαπλές θαυματουργές ιδιότητές του, σε συνδυασμό με την απαλή, μη λιπαρή υφή του, το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Προσφέρει αντιγηραντική δράση, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και διεγείροντας τη σύνθεση του κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο, εμποδίζει την πρόωρη γήρανση που μπορεί να οφείλεται στο στρες, τη ρύπανση ή την ηλιακή ακτινοβολία. Ακόμη, ανακουφίζει από εκζέματα, μειώνει αισθητά τις ουλές και δρα κατά της ακμής, εξισορροπώντας την παραγωγή σμήγματος.

ΜΑΛΛΙΑ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εντατική θεραπεία ενυδάτωσης, επανορθώνοντας τα άτονα και κατεστραμμένα μαλλιά, ή και σε καθημερινή βάση, θρέφοντας τις σπασμένες άκρες και χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη στην τρίχα.

ΣΩΜΑ

Είναι ιδανικό για χρήση σε σκληρά ή ξηρά σημεία του σώματος, όπως τα πέλματα, οι αγκώνες, τα γόνατα, τα σκασμένα χείλη και τα ταλαιπωρημένα νύχια. Επίσης, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη φροντίδα της επιδερμίδας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, για την αποφυγή σχηματισμού ραγάδων.

Tags argan oil, λαδι argan, ελαιο, ελαιο argan, beauty, face, body, hair, μαλλιά, Σώμα, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2948 s (235 Queries.) // Parse time: 1.3825 s // Total time: 3.6773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X