Αφροδίτη Γεωργίου: Γιόρτασε τα πιο ξεχωριστά γενέθλια με την κόρη της! [εικόνες]


Αφροδίτη Γεωργίου: Γιόρτασε τα πιο ξεχωριστά γενέθλια με την κόρη της! [εικόνες]

Έκλεισε τα 31 της χρόνια και νιώθει πιο γεμάτη από ποτέ!

Τα γενέθλια της είχε χθες Πέμπτη, 23 Ιουλίου, η Αφροδίτη Γεωργίου με την ίδια να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχετικό post.

Στη δημοσίευση, είδαμε την παρουσιάστρια στη μια εικόνα να σβήνει στο κρεβάτι ξενοδοχείου στη Λεμεσό, την τούρτα της, ενώ στη δεύτερη εικόνα που ανήρτησε να έχει στο πλευρό της, τον σύζυγο της Στέφανο Στυλιανού και την κορούλα της.

Διαβάστε ακόμα: Αφροδίτη Γεωργίου: Η εικόνα με την κορούλα της στην παραλία που λατρέψαμε

Για τη ξεχωριστή αυτή ημέρα, η Αφροδίτη Γεωργίου ανέφερε πως νιώθει πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, αφού έχει την οικογένεια της, με τον σύζυγο της να έχει φροντίσει να είναι ιδιαίτερα μοναδική για εκείνην η ημέρα των γενεθλίων της.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "31 και πιο γεμάτη από ποτέ, ευχαριστώ όσους αφιέρωσαν λίγο χρόνο να φωτίσουν την μέρα μου με τόσο ζεστές ευχές. Ανταποδίδω υγεία και αγάπη στις ζωές μας και όλα τα άλλα έρχονται! Ευχαριστώ και τον άντρα μου που φρόντισε τα γενέθλια μου να είναι τόσο ξεχωριστά και αξέχαστα, Ήταν όσα χρειαζόμουν! Ηρεμία, όμορφο σκηνικό, ένα χαλαρωτικό μασάζ και η αγκαλιά σας". Δείτε τις σχετικές εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στην εορτάζουσα "Χρόνια Πολλά"

Tags αφροδίτη γεωργιου, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3061 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2709 s // Total time: 2.5770 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X