Γιώργος Χρανιώτης: Δεν φαντάζεστε που αποκοιμήθηκε ο νεογέννητος γιος του [εικόνα]


Γιώργος Χρανιώτης: Δεν φαντάζεστε που αποκοιμήθηκε ο νεογέννητος γιος του [εικόνα]

Η έκπληξη του ηθοποιού με αυτό που αντίκρισε.

Ένας μήνας συμπληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, από τότε που είδαν τον κόσμο τους αλλά και τις προτεραιότητες τους να αλλάζουν για χάρη του πρώτου τους παιδιού, ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος απολαμβάνει το ρόλο του ως χαζομπαμπάς, "λιώνοντας" με κάθε ματιά του γιου του, σε δημοσίευση που έκανε με story του στο instagram, το Σάββατο 25 Ιουλίου, μας έδειξε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο του γιου του, που ούτε ο ίδιος φανταζόταν.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Μας έδειξαν το όμορφο σπίτι τους αλλά και το δωμάτιο του γιου τους

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Χρανιώτης, μένοντας έκπληκτος με αυτό που αντίκρισε, θέλησε να το μοιραστεί αμέσως και με τους followers του στα κοινωνικά του δίκτυα, ενημερώνοντας τους, για το παράξενο μέρος που βρήκε ο γιος του να αποκοιμηθεί.

Το νεογέννητο παιδί του ζευγαριού, όπως είδαμε στην εικόνα, αποκοιμήθηκε πάνω στον πάγκο της κουζίνας, με τον ηθοποιό να σχολιάζει με χιούμορ: “Αφού εσύ γουστάρεις πάγκο κουζίνας για ξεκούραση, ποιοι είμαστε εμείς που θα στον στερήσουμε;;; Ε;”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα που άφησε "άφωνο" τον Έλληνα ηθοποιό:

Tags γιώργος χρανιώτης, γιος, ύπνος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5250 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3524 s // Total time: 2.8774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X