Καινούργια αρχή... νέα ξεκινήματα!


Καινούργια αρχή... νέα ξεκινήματα!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το κοκτέιλ πάρτυ του εστιατορίου Ουσία!

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή της παρουσίασης του νέου καλοκαιρινού μενού του εστιατορίου που συμπεριλαμβάνει καινούργιες δροσιστικές μα κυρίως πεντανόστιμες καλοκαιρινές συνταγές όπως: παγωμένη σούπα απο παντζάρια, το καρπούζι με φέτα, την Πάβλοβα απο κρέμα καρύδας και μούρα, το ριζότο με Αβοκάντο, καρύδα και μπιζέλια κ.α.

Στην εκδήλωση που έγινε στο ομώνυμο εστιατόριο παρεβρέθηκαν καλεσμένοι από τα τοπικά ΜΜΕ,  εκλεκτοί προσκεκλησμένοι και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός των αληθινών "θαμώνων" του εστιατορίου που το στηρίζουν για χρόνια τώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του εστιατορίου Κωνσταντίνος Γεωργιάδης είπε: "Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που ακόμα και σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που περνάμε λόγω πανδαιμιας, οι πελάτες μας, βρίσκονται στο πλάι μας αλλά και πολύ χαρούμενος που βλέπω και γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους να μας επισκέπτονται και να απολαμβάνουν τις γαστρονομικές μας δημιουργίες. Εμείς, στην Ουσία, θέλουμε πάντα οι καλεσμένοι μας να φεύγουν από εδώ με τις καλύτερες εντυπώσεις και το στομάχι γεμάτο.".

Το εστιατόριο Ουσία ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού δίπλα απο το Μεσαιωνικό κάστρο. Είναι γνωστό για τα πρωτότυπα πιάτα του τα οποία φτιάχνονται όλα απο βιολογικά προϊόντα καθώς επίσης για τα δροσιστικά του κοκτέιλς και τα λαχταριστά του επιδόρπια. Το εστιατόριο παρέχει επίσης ένα πλούσιο μενού για χορτοφάγους.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4929 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3484 s // Total time: 2.8413 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X