Το Άρωμα Βανίλιας βρίσκεται κοντά σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας!


Το Άρωμα Βανίλιας βρίσκεται κοντά σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας!

Διαβάστε αναλυτικά

Με την πανδημία του κορωνοϊού να βρίσκεται σιγά σιγά σε ύφεση, οι γάμοι και βαφτίσεις που αναβλήθηκαν λόγω των περιοριστικών μέτρων, αρχίζουν να προγραμματίζονται με γρήγορους ρυθμούς. Για όλους εσάς που ονειρεύεστε χρόνια το γάμο σας και τον ετοιμάζετε για μήνες, που ζητείτε μια ονειρεμένη βάφτιση για το μικρό σας ή απλά είστε λάτρεις των γλυκών πειρασμών, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Άρωμα Βανίλιας στη Λεωφόρο Στροβόλου 162.

Τα ιδιαίτερα του γλυκά του σε κάνουν να ξεχνάς δίαιτες και θερμίδες και ό,τι άλλο κινδυνεύει να σε αποσπάσει από την απόλυτη απόλαυση που έχεις μπροστά σου!Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Υπέροχες τούρτες για κάθε περίσταση (γάμο, βάφτιση, γενέθλια κτλ). Ο pastry chef και ιδιοκτήτης Γιάννης Τούμπας, υπόσχεται να δημιουργήσει για σας πανέμορφες τρισδιάστατες τούρτες στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας. Η διαδικασία είναι απλή: επιλέγετε το σχέδιο της αρεσκείας σας (προτάσεις θα βρείτε τόσο στο website του Άρωμα Βανίλιας, στους λογαριασμούς του σε facebook και instagram, και όπου αλλού μπορείτε να ψάξετε) και ακολούθως την γεύση της τούρτας που σας ταιριάζει.


 
Επιλέγετε αρχικά τη βάση της τούρτας μεταξύ κέικ σοκολάτας, κέικ βανίλιας, red velvet ή carrot κέικ. Για τη γέμιση της τούρτας επιλέγετε μεταξύ της λαχταριστής σοκολάτας ganache, της κρέμας βανίλιας, του Cream Cheese Frosting ή Cream Cheese Mousse, ανάλογα με την επιλογή βάσης που έχετε κάνει (το Cream Cheese Frosting προτείνεται για βάση red velvet ή carrot κέικ ενώ το Cream Cheese Mousse για βάση red velvet). Τέλος για να απογειώσετε τη γεύση και να δώσετε αυτό το κάτι επιπλέον στην επίγευση που αφήνει η τούρτα στον ουρανίσκο, επιλέγετε filling. Ένα με δύο συνδυασμούς από μία μεγάλη λίστα με fillings, όπως πραλίνα φουντουκιού, pistachio, καραμέλα, φρούτα του δάσους, φράουλα, πορτοκάλι κτλ. Όλα αυτά θα συνδυαστούν σε ένα υπέροχο layered cake που θα ικανοποιήσει γευστικά και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους.


Στις προτάσεις του "Άρωμα Βανίλιας" για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό γάμου ή βάφτισης, αποτελούν οι υπέροχες τάρτες (salted caramel peanut tart, pistachio praline tart και hazelnut praline tart), οι λαχταριστές πραλίνες, τα pistachio, και τα brownies (walnut, cheese). Στις πρώτες επιλογές των πελατών του "Άρωμα Βανίλιας", παραμένουν επίσης τα λαχταριστά καρυδάτα, με γέμιση ganache ή πραλίνας χαλεπιανού, τα οποία διακρίνονται για την πλούσια γεύση τους, καθώς δεν περιέχουν καθόλου αλεύρι, ενώ ενδείκνυνται και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.


 
Αν πάλι είστε πιο παραδοσιακοί αξίζει να δοκιμάσετε το πολύ ξεχωριστό μυκονιάτικο, με γέμιση ή χωρίς (αμύγδαλο, χαλεπιανό, ανάμεικτο). Το μυκονιάτικο είναι ένα πλούσιο σε γεύση κεραστικό καθώς δεν περιέχει καθόλου αλεύρι, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία ως μια εναλλακτική και φρέσκια πρόταση αντί του συνηθισμένου πλέον λουκουμιού.


 
Αν γνωρίζεις το Άρωμα Βανίλιας, ξέρεις για τι μιλάμε – εάν δεν το έχεις ανακαλύψει βάλε το στα must σου και επισκέψου το σύντομα. Θα το βρεις στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.

 

Tags Άρωμα Βανίλιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7759 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4810 s // Total time: 3.2569 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X