Αναστασιάδης - Θεωνά: Οι καλοκαιρινές εικόνες μαζί με τον γιο τους στην παραλία


Αναστασιάδης - Θεωνά: Οι καλοκαιρινές εικόνες μαζί με τον γιο τους στην παραλία

Οι διακοπές με το παιδάκι τους.

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές μαζί με τον γιο τους, κάνουν ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, ανήρτησε στους λογαριασμούς τους στο instagram, τις πιο όμορφες στιγμές με τον ενάμιση έτους γιο τους, Αρίωνα, έχοντας ως φόντο τα καταγάλανα νερά της παραλίας του Αγίου Νικόλαου στη Βοιωτία, όπου εκεί επέλεξαν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Διαβάστε ακόμα: "Τρυπώσαμε" στο εντυπωσιακό σπίτι του Δήμου Αναστασιάδη και της Τζένης Θεωνά

Στις δημοσίευσεις που είδαμε, ο γιος του ζευγαριού, δεν θα μπορούσε παρά να μην έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του, δεν σταμάτησαν λεπτό να τον φωτογραφίζουν, στις πιο αξιολάτρευτες του στιγμές. 

Μάλιστα όπως είδαμε σε εικόνες, ο μικρός Αρίωνας ξεκουράζεται ξαπλώνοντας πάνω στον πατέρα του σε μια αιώρα, ενώ η Τζένη Θεωνά τον κρατάει αγκαλιά, με τους δυο τους να θαυμάζουν την υπέροχη θέα της θάλασσας, λίγο πριν ποζάρει ο μικρός στο φακό κρατώντας το καπέλο της μητέρας του. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, καλοκαιρι, δημος αναστασιαδης, Τζένη Θεωνά, γιος, Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2623 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3442 s // Total time: 3.6065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X