Λουκάς Φουρλάς: Το συγκινητικό του μήνυμα για τα τρία χρόνια χωρίς την κόρη του


Λουκάς Φουρλάς: Το συγκινητικό του μήνυμα για τα τρία χρόνια χωρίς την κόρη του

Η δημοσίευση που μας έκανε να “λυγίσουμε”.

Με ένα αρκετά συναισθηματικό κείμενο, το οποίο αγγίζει τις πιο ευαίσθητες μας πλευρές, ο Λουκάς Φουρλάς θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του στα social media, όλα όσα νιώθει τρία χρόνια μακριά από την κόρη του.

Ο ευρωβουλευτής, στη δημοσίευση που έκανε στο facebook, συγκίνησε ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς του φίλους με τα λεγόμενα του, οι οποίοι από τα πρώτα κιόλας λεπτά θέλησαν να του στείλουν και αυτοί το μήνυμα συμπαράστασης τους.

Στο κείμενο που διαβάσαμε ο Λουκάς Φουρλάς, μιλάει στην κόρη του, και μας ανατριχιάζει με τα γραφόμενά του: “Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια ψυχούλα μου... 3 χρόνια.. από εκείνο το βράδυ του Αυγούστου στο παιδοογκολογικό που έφυγες για τον ουρανό. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια μετρώντας την κάθε ημέρα την κάθε ωρα και την κάθε στιγμή μακριά σου. Σε ψάχνουμε παντού. Σε κάθε όμορφη στιγμή, σε κάθε ροζ συννεφάκι στον ουρανό, σε κάθε χαρούμενη φωνούλα που φτάνει στα αυτιά μας. Και όμως, είσαι εκεί που ήσουν πάντα φωλιασμένη. Εκει όπου κανένας δεν μπορεί να σε πάρει μακριά μας. Βαθιά μέσα στη ψυχή μας. Έφυγες μόνο όταν ένιωσες και ήσουν σίγουρη ότι θα είχαμε τη δύναμη να το αντέξουμε. Το προσπαθούμε μωρό μου. Δεν είναι εύκολο... Μας δίνεις δύναμη μόνο που υπήρξες στη ζωή μας.. Έστω για τόσο λίγο.. Λίγο αλλά αρκετό για να καταφέρεις να μας δώσεις όλη τη χαρά και την ευλογία του κόσμου μαζί. Πάντα θα σε αγαπάμε αγγελάκι μου γλυκό. Και πάντα θα μας λείπεις... Ο παπάς.”.

Tags λουκάς φουρλάς, κόρη, κείμενο, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3872 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7133 s // Total time: 3.1005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X