Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ολόγυμνη εικόνα της συζύγου του που δημοσίευσε


Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ολόγυμνη εικόνα της συζύγου του που δημοσίευσε

H ανατρεπτική της εικόνα που μοιράστηκε με τους followers του.

Τον τελευταίο μήνα μετά το άνοιγμα του λογαριασμού του στο instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, όπως έχουμε καταλάβει, δηλώνει fan πλέον των social media, αναρτώντας διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας του.

Στο post που έκανε, χθες, Τρίτη, 25 Αυγούστου, ο ηθοποιός, ανήρτησε μια νέα γυμνή εικόνα, όχι του ιδίου αυτή τη φορά αλλά της συζύγου του, Άννας Δημητρίεβιτς.

Διαβάστε ακόμα: Θανάσης Ευθυμιάδης: Δημοσίευσε γυμνή του εικόνα και αναφέρει τον λόγο

Συγκεκριμένα όπως είδαμε, την απαθανάτισε την ώρα που έκανε αματικά λασπόλουτρα στη περιοχή της Καβάλας, σχολιάζοντας στη λεζάντα που έκανε μεταξύ άλλων το πόσο πολύ την αγαπά που τον εμπιστεύεται, κάνοντας σαφές το γεγονός, πως ο ηθοποιός την προέτρεψε να “βυθιστεί” στις λάσπες.

Χαρακτηριστικά έγραψε: “Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπολουτρα! Μοναδική εμπειρία,Το σώμα  βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθειες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ),Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου. Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου”. Δείτε την εικόνα που ανήρτησε πιο κάτω:

 

Tags Θανάσης Ευθυμιάδης, ΣΥΖΥΓΟΣ, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1804 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4938 s // Total time: 3.6741 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X