Η Κύπρια που βρέθηκε σε billboard στην Times Square στη Νέα Υόρκη!


Η Κύπρια που βρέθηκε σε billboard στην Times Square στη Νέα Υόρκη!

Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο της τραγούδι και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον με το ταλέντο της!

Η Αντιγόνη Μπάξτον, η κόρη της γνωστής Κύπριας chef, βίωσε μία από τις πιο όμορφες της εμπειρίες καθώς είδε τον εαυτό της να φιγουράρει σε billboard στην πιο διάσημη πλατεία του κόσμου. Η ίδια σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, επεσήμανε πως περίμενε για στιγμές σαν κι αυτή όλη της τη ζωή, εκφράζοντας το πόσο χαρούμενη είναι για όσα της συμβαίνουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antigoni (@antigoni) on

 

Mετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου της EP με τίτλο "A1", η Ελληνοκύπρια Αντιγόνη Μπάξτον από το Λονδίνο, κυκλοφόρησε το πρώτο single από το επόμενο της EP το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Αυγούστου. Το νέο τραγούδι, με τίτλο "Way too much" είναι το πρώτο από τα πέντε συνολικά κομμάτια του νέου της EP "A2". H Aντιγόνη θα παρουσιάζει ένα τραγούδι κάθε μήνα.

Το "Way Too Much" είναι ένα ατμοσφαιρικό τραγούδησε R&B και Pop ρυθμούς με τη συμμετοχή του διάσημου τραγουδιστή, τραγουδοποιού και παραγωγού Ebenezer με συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως Lil Durk, Tory Lanez, Duke Dumont, Kamille, AWA, Stef London και άλλους.

Μέσα από το τραγούδι "Way Too Much" η Αντιγόνη και ο Ebenezer ταξιδεύουν το κοινό σε ένα κόσμο συναισθημάτων και που "ξυπνούν" μέσα μας όταν σκεφτόμαστε κάποιον πολύ έντονα.

Ο Ebenezer συμβάλλει  στις κοινές προσπάθειες καλλιτεχνών με έδρα το Λονδίνο που συνεργάζονται εδώ και μερικά χρόνια και τώρα θέλουν να μοιραστούν αυτό το κομμάτι με τον κόσμο. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού παρουσιάζει ένα ονειρικότοπίο που συμπληρώνει την ερωτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η μουσική και οι στίχοι του "Way too Much".

Η παραγωγή του βίντεο έγινε στο στούντιο της γνωστής βρετανίδας καλλιτέχνιδας Lauren Baker. Το σκηνικό του στούντιο "έδεσε" απόλυτα με τη νέα επιτυχία της Αντιγόνης.

Η Αντιγόνη τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές μαζί με την οικογένειά της καθώς όπως η ίδια έχει αναφέρει αγαπά πραγματικά την Κύπρο και την θεωρεί σαν το αγαπημένο της μέρος.

Tags αντιγονη μπαξτον, way too much, τραγουδι, Single, video clip, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2062 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2526 s // Total time: 2.4587 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X