Χάρης Βαρθακούρης: Μας έβαλε στο πλατό του Big Brother λίγο πριν την πρεμιέρα


Χάρης Βαρθακούρης: Μας έβαλε στο πλατό του Big Brother λίγο πριν την πρεμιέρα

Το τηλεοπτικό σκηνικό χολιγουντιανών προδιαγραφών. 

Για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε το σκηνικό του πιο πολυσυζητημένου reality που πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά τους επόμενους μήνες μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, και δεν είναι άλλο από το “Βig Brother”.

Ο παρουσιαστής του reality, Χάρης Βαρθακούρης, με δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, φρόντισε να μας δώσει μια πρώτη μικρή γεύση από το τηλεοπτικό πλατό, με τον ίδιο να είναι φανερά ενθουσιασμένος για αυτό το επαγγελματικό του βήμα.

Διαβάστε ακόμα: Big Brother: Αυτή θα είναι η διαδικασία αποχώρησης!

Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το σκηνικό, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνα του εξωτερικού, αφού πρόκειται για χολιγουντιανών προδιαγραφών.

Οι τηλεθεατές το Σάββατο, 29 Αυγούστου,στις 21:00, θα γνωρίσουν στην πρεμιέρα του reality, τους 16 συμμετέχοντες, οι οποίοι για τις επόμενες 100 ημέρες, θα μένουν έγκλειστοι σε ένα υπερσύγχρονο χώρο, με το τηλεοπτικό κοινό και τον “μεγάλο αδερφό” να παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση. Το live του "Big Brother" θα μεταδίδει κάθε Παρασκευή στις 21:00. Δείτε πιο κάτω την εικόνα που ανήρτησε ο Χάρης Βαρθακούρης:

Tags big brother, reality, χάρης βαρθακούρης, πρεμιέρα, Σπιτι, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3185 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2596 s // Total time: 2.5781 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X