Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η δημόσια ανακοίνωση που έκαναν για τον γάμο τους [βίντεο]


Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η δημόσια ανακοίνωση που έκαναν για τον γάμο τους [βίντεο]

Η άσχημη ψυχολογία που υπάρχει στο ζευγάρι.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο της ελληνικής showbiz, εκφράζοντας αρκετές φορές δημόσια το πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.

Ωστόσο, στην καλοκαιρινή εκπομπή που συμπαρουσιάζουν, την Παρασκευή, 28 Αυγούστου, οι δυο τους, λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο, προχώρησαν σε μια αποκάλυψη αναφορικά με τον γάμο τους, ο οποίος θα γινόταν στις 13 Σεπτεμβρίου μαζί με τη βάφτιση της μικρούλας τους, Μελίτας – Δήμητρα.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Τα νάζια μαζί με την κόρη της που λατρέψαμε [βίντεο]

Η τραγουδίστρια αρχικά, ανέφερε πως αναγκάστηκαν με "βαριά καρδιά", και με άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να ακυρώσουν τα δυο αυτά μυστήρια, και να τα μεταφέρουν για πιο μετά, καθώς λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοιού, υπάρχουν άτομα στην οικογένεια τους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και οι ίδιοι δεν θα απολάμβαναν με τον ίδιο τρόπο, την τόσο ξεχωριστή τους ημέρα.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι, λίγο πριν έρθει στον κόσμο, το πρώτο τους παιδάκι, έκαναν πολιτικό γάμο, και προγραμμάτιζαν για αργότερα το θρησκευτικό μυστήριο. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπαν:

 

 

Tags Ελένη Χατζίδου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4644 s (232 Queries.) // Parse time: 1.5919 s // Total time: 5.0563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X