Άνοιξε το ολοκαίνουργιο Akakiko στην Έγκωμη


Άνοιξε το ολοκαίνουργιο Akakiko στην Έγκωμη

Το Akakiko, το Ιαπωνικό εστιατόριο της Λευκωσίας που αγαπήθηκε από το κοινό για την εξαίρετη ασιατική του κουζίνα σε προσιτές τιμές, μετακόμισε από την περασμένη βδομάδα σ’ ένα ντιζαϊνάτο χώρο που λειτουργεί αυτόνομα πλάι στο Hilton Park.

Ο ολοκαίνουργιος αυτός χώρος σχεδιάστηκε ειδικά για να υποδεχθεί τους λάτρεις των υπέροχων γευστικών του προτάσεων σ’ ένα ανάλαφρο περιβάλλον με στυλ και κομψότητα δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Ένα μεγάλο μπαρ για δροσερά κοκτέιλ και ποτά όλων των ειδών, τραπέζια για κάθε λογής παρέα με θέα σε καταπράσινους κήπους αλλά και ιδιαίτερες γωνιές με φιλόξενους καναπέδες για περισσότερη χαλάρωση και γαστρονομική απόλαυση είναι λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν την φρέσκια ατμόσφαιρα του ολοκαίνουργιου Akakiko Έγκωμης. Με δικό του ανεξάρτητο και δωρεάν χώρο στάθμευσης, ο νέος χώρος του Akakiko, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για γεύματα και δείπνα σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Οι λατρεμένες Akakiko γεύσεις από sushi, sashimi και temaki, οι δροσερές σαλάτες με ασιατικό άρωμα, τα υπέροχα Dim Sum αλλά και η πλούσια ποικιλία από θεσπέσια ζεστά πιάτα που περιλαμβάνουν κάθε είδους ψαρικών, θαλασσινών, κρεατικών και τραγανών λαχανικών, προσφέρονται πλέον στο καινούργιο Akakiko Έγκωμης.

Ιnfo: Για πληροφορίες, κρατήσεις και παραγγελίες, καλέστε το 77778022. Για online παραγγελίες επισκεφθείτε το www.akakiko.com.cy ή κατεβάστε το Akakiko application στο κινητό σας και απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις μ’ ένα μόνο κλικ.

Tags akakiko, sushi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7294 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2156 s // Total time: 2.9450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X