Ιδέες για γλυκά που δεν παχαίνουν!


Ιδέες για γλυκά που δεν παχαίνουν!

Ναι καλά διάβασες, μπορείς να φας γλυκό και μάλιστα χωρίς τύψεις.

Ακόμη κι αν προσέχεις τη διατροφή σου, επέτρεψε στον εαυτό σου ένα γλυκό σνακ για κάθε μέρα. Η μερίδα, όμως, δεν πρέπει να είναι μεγάλη. Μία μικρή ποσότητα γλυκού θα σε αποτρέψει από το να αισθάνεσαι ότι στερείσαι. Ωστόσο, δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 50 ή 100 θερμίδες.

 

1. Τα φρούτα ίσως σε κρατήσουν μακριά από τους πειρασμούς. Το ροδάκινο, το καρπούζι και το ακτινίδιο είναι μερικά από τα πιο γλυκά φρούτα της εποχής.

2. Υπάρχουν γλυκά χωρίς ζάχαρη. Καλό είναι όμως, να διαβάζεις προσεκτικά τις ετικέτες για να αποφύγεις την κατανάλωση τροφών τα συστατικά των οποίων προκαλούν επιπτώσεις στον οργανισμό σου.

3. Υπάρχει πάντα το παγωτό light, χαμηλό σε λίπος και χωρίς ζάχαρη. Και φυσικά, η νέα μόδα, το frozen yogurt. 

4. Φτιάξε cookies στο σπίτι. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς τι υλικά περιέχουν και σε ποια ποσότητα. Εννοείται πως αν θες να χάσεις κιλά ή να διατηρήσεις τα κιλά σου, πρέπει να χρησιμοποιείς λιγότερη ζάχαρη και λιπαρά.

5. Τα smoothies συνήθως έχουν πολύ ζάχαρη. Χτύπησε στο μπλέντερ ένα φλιτζάνι τεμαχισμένο πάγο, ένα φλιτζάνι παγωμένες φράουλες ή μούρα και μισό ποτήρι παγωτό με χαμηλά λιπαρά και έχεις το τέλειο light smoothie.

Tags γλυκα, υγιεια, ομοεφια, πάχος, διατα, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0694 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2325 s // Total time: 3.3019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X