Αντώνης Αλεξανδρίδης: Δέχεται απειλές για τη ζωή του!


Αντώνης Αλεξανδρίδης: Δέχεται απειλές για τη ζωή του!

Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του “Big Brother”

Παρελθόν από το σπίτι του “Big Brother” αποτελεί ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος ωστόσο συνεχίζει να σχολιάζεται έντονα σε Κύπρο και Ελλάδα κατόπιν της σεξιστικής ατάκας που ακούστηκε να λέει στο live streaming του reality.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης "έσπασε" τη σιωπή του και μίλησε πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από το "Big Brother"

Ο δικηγόρος του Κρητικού πρώην παίκτη του reality, μιλώντας στο protothemagr αποκάλυψε πως ο Αντώνης βρίσκεται ήδη στον τόπο του, την Κρήτη,  μετά την απομάκρυνση από το σπίτι ενώ επεσήμανε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του.

“Είναι αυτονόητη η καταδίκη των όσων είπε, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι. Ωστόσο δέχεται απειλές για τη ζωή του, υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα όλο το 24ωρο. Η ζωή του κατέρρευσε μέσα σε μια μέρα [...] Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που του έχει συμβεί. Ντρέπεται πολύ. Δεν είναι βιαστής, όπως του γράφουν στα χυδαία μηνύματα που του στέλνουν. Πρέπει να τον αφήσουμε να ηρεμήσει, να μη συνεχιστεί κανενός είδους τηλεδικείο και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αφού πρώτα ζητήσει ειλικρινά μια δημόσια συγγνώμη. Σε κάθε περίπτωση, καταδικάζουμε σεξιστικές, ρατσιστικές, ομοφοβικές απόψεις”, ανέφερε ο δικηγόρος του.

Tags αντωνης αλεξανδριδης, big brother, δικηγορος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0066 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0347 s // Total time: 0.0413 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X