Στέλλα Δημητρίου: Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου από τον σύντροφό της! [βίντεο]


Στέλλα Δημητρίου: Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου από τον σύντροφό της! [βίντεο]

Μίλησε πρώτη φορά για τη γνωριμία αλλά και τη στιγμή που της χάρισε το μονόπετρο ο αγαπημένος της

Η Στέλλα Δημητρίου διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή καθώς βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Διαβάστε ακόμα: Στέλλα Δημητρίου - Δημήτρης Μιχαηλίδης: Η βόλτα με ελικόπτερο που μοιράστηκαν στο instagram [εικόνες & βίντεο]

Το όμορφο μοντέλο από την Κύπρο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της γνωρίστηκε λίγο πριν το lockdown στο γυμναστήριο και η πρόταση γάμου ήρθε με έναν πολύ ρομαντικό τρόπο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στις Σπέτσες.

“Ήμασταν στις Σπέτσες και σε διακοπές με το σκάφος. Εκεί που κάνουμε βουτιά και κολυμπάμε, αναδύθηκε ένα μπαλόνι από τον βυθό της θάλασσας και ήταν δεμένο το δαχτυλίδι. Και “πέφτει” το τραγούδι του Πάριου “Έρωτας είναι θαρρώ”. Όσοι φίλοι υπήρχαν εκεί είχαν μαζευτεί και περάσαμε φανταστικά”, είπε χαρακτηριστικά  Στέλλα Δημητρίου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr:

Tags στελλλα δημητριου, δημητρης μιχαηλιδης, Γαμος, ζευγαρι, πρόταση γάμου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8273 s (229 Queries.) // Parse time: 0.7428 s // Total time: 3.5701 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X