Τέλος στις σακούλες κάτω από τα μάτια εντάσσοντας αυτά τα πέντε μυστικά στην καθημερινή σου ρουτίνα


Τέλος στις σακούλες κάτω από τα μάτια εντάσσοντας αυτά τα πέντε μυστικά στην καθημερινή σου ρουτίνα

Συμβουλές για ξεκούραστο βλέμμα.

Η περιοχή των ματιών είναι ένα σημείο του προσώπου που απασχολεί πολλές γυναίκα.

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες ή το πρήξιμο όπως ονομάζουν πολλοί, αποτελεί ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συχνά.

Πρέπει να γνωρίζει πως η επιδερμίδα των ματιών αποτελεί μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές δέρματος. Σε πιο νεαρή ηλικία, το δέρμα έχει την δυνατότητα να ανανεώνει τα κύτταρά του με αποτέλεσμα ακόμη και μετά από ξενύχτι το βλέμμα να δείχνει λαμπερό και η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών σφριγηλή και ενυδατωμένη. Με την πάροδο του χρόνου όμως το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και τα σημάδια κούρασης γίνονται πιο εμφανή.

Πιο κάτω θα βρεις μικρά μυστικά για ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα:

#1. Κρέμα ματιών, το Α και το Ω

Μια ανάλαφρη κρέμα ματιών με ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες θεωρείται must. Αγαπημένα συστατικά είναι μεταξύ άλλων η ρετινόλη, τα πεπτίδια, τα ένζυμα, το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη C, αλλά και η καφεΐνη και το πράσινο τσάι, που βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και συσφίγγουν τα διεσταλμένα αγγεία.

#2. Άλλαξε μαξιλαροθήκη

Αξίζει, λοιπόν, να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου αντικαθιστώντας τη βαμβακερή μαξιλαροθήκη σου με μια μεταξωτή, η οποία προκαλεί λιγότερη τριβή με την επιδερμίδα, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση.

#3. Κάνε τα παγάκια φίλο σου

Βύθισε το πρόσωπό σου σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή κύλησε ένα παγάκι, τυλιγμένο με μία πετσέτα, σε όλο σου το πρόσωπο, για να “ξυπνήσεις” την επιδερμίδα σου και να μειώσεις το αντιαισθητικό οίδημα. 

#4. Απόκτησε μια συσκευασία για μασάζ

Στην αγορά θα βρεις πολλές at home συσκευές για μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι δονήσεις τους διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και τους μυς γύρω από τα μάτια, μειώνοντας σημαντικά το οίδημα, ενώ παράλληλα βοηθούν με την καλύτερη απορρόφηση της κρέμας και του ορού ματιών.

#5. Η μάσκα ματιών είναι απαραίτητη!

Εμποτισμένες με ενυδατικούς ορούς και δραστικά συστατικά, οι μάσκες ματιών στοχεύουν μυριάδες προβλήματα από το οίδημα και τους μαύρους κύκλους μέχρι την κακή υφή του δέρματος. Αγαπημένο συστατικό θεωρείται το υαλουρονικό οξύ, το οποίο φωτίζει την περιοχή και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αποθήκευσε τη μάσκα ματιών στο ψυγείο.

Tags ματια, σακουλες, ΠΡΗΞΙΜΟ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, προσωπο, Ομορφια, beauty, dark circles, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4038 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3892 s // Total time: 2.7930 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X