Χάρις Αλεξίου: Μίλησε ανοιχτά για την απόφαση της να εγκαταλείψει το τραγούδι [βίντεο]


Χάρις Αλεξίου: Μίλησε ανοιχτά για την απόφαση της να εγκαταλείψει το τραγούδι [βίντεο]

Η εξομολόγηση που έκανε live.

Για το πως έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από τον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω”, η Χάρις Αλεξίου.

Με απόλυτη ειλικρίνεια, η μαγευτική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο να αποχωριστεί μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής της τα τελευταία 50 χρόνια, το τραγούδι, ξαφνιάζοντας το κοινό της και όχι μόνο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, δήλωσε τα παρακάτω: “Δεν ξέρω γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Με συγκλόνισε αυτή η αντίδραση, η απάντηση του κόσμου γιατί δεν είμαι η μόνη που σιγά σιγά αποσύρομαι. Είναι κάτι πολύ φυσικό αυτό. Φέτος κλείνω μισό αιώνα στο ελληνικό τραγούδι και ανήκω σε μια γενιά που κρατάει ακόμα πολύ γερά. Αυτή είναι και η μαγεία του τραγουδιού, του καλλιτέχνη. Ότι ο χρόνος δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο", δήλωσε η Χάρις Αλεξίου.

Συνεχίζοντας με τα εξής: “Δεν θα το νιώθατε εάν δεν σας το έλεγα. Όταν πας στο στούντιο έχεις τη δυνατότητα να ξαναπείς το τραγούδι. Εγώ αυτό που ένιωσα είναι ότι δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου πάντοτε έτσι όπως θα ήθελα. Κυρίως στο live. Γιατί το live είναι εκείνη η στιγμή, δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα και δεν μου άρεσε”, κατέληξε. Δείτε το βίντεο που παραθέτουμε πιο κάτω: 

Tags χαρις αλεξιου, τραγουδι, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0758 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4111 s // Total time: 2.4869 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X