Ελεονώρα Μελέτη: Οι δημόσιες ευχές από τον σύζυγό της για τα γενέθλια της


Ελεονώρα Μελέτη: Οι δημόσιες ευχές από τον σύζυγό της για τα γενέθλια της

Η ρομαντική εικόνα που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες, Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη, με τα αγαπημένα της άτομα από νωρίς το πρωί να στέλνουν τις πιο γλυκιές τους ευχές, στο αγαπημένο τους άτομο.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα με αναρτησεις που έκανε σε stories της, μας έδειξε ποια άτομα της ευχήθηκαν, με την ίδια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Βουτιές στην πισίνα με την κόρη της [βίντεο]

Φυσικά όμως ανάμεσα σε αυτούς δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται, και ο άντρας της ζωής της, ο σύζυγός της, Θοδωρής, αφού ανήρτησε εικόνα της γυναίκας του μαζί με την κόρη τους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια για να ευχαριστήσει για όλες εκείνες τις ευχές που πήρε, δημοσίευσε εικόνα της, στην οποία έστειλε το δικό της μήνυμα, κάνοντας μια μίνι εξομολόγηση για τα 42 της χρόνια, αναφέροντας τα ακόλουθα: "42... κ είναι μια χαρά... κ νιώθω όπως εχθές... κ μ αρέσει...γιατί κάθε χρόνος που περνάει βλέπω πίσω κ όλα είναι αλλιώς. Με ένα περίεργο τρόπο, όλα είναι καλύτερα. Με τρομάζει ο χρόνος που κυλάει. Όχι για τη φθορά που βλέπω στο πρόσωπο κ στο σώμα μου. Αυτή την αφήνω διακριτικά κ με ψυχραιμία να φαίνεται... καμία ντροπή ως προς αυτό. Αλλά γιατί η ζωή είναι αυτή, είναι εδώ κ μ αρέσει... κ θέλω συνέχεια, κι αλλο κ για πάντα... κ αυτό δεν γίνεται κ το ξέρω, αλλά τρομάζει. Τουλάχιστον κοιτώντας πίσω νιώθω γεμάτη. Κ τα πάντα αλλιώς. Ο θυμός μιας πρότερης νιότης έχει δώσει τη θέση του σε μια ώριμη γαλήνη, η τρέλα της νεανικής δίψας για τα πάντα, έχει δώσει χώρο στις συνειδητοποιημένος επιλογές, οι πολλοί άνθρωποι έφυγαν κ έμειναν οι λίγοι κ οι σωστοί, το αδιαπραγμάτευτο "εγώ" μετατρέπεται κάθε μέρα όλο κ περισσότερο σε "εμείς" κ όλα αυτά τα κάνει ο ... χρόνος... σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τις ευχές κ τη σκέψη σας, να είστε όλοι καλά, κ να απολαμβάνετε να μεγαλώνετε!" Δείτε τη γλυκιά εικόνα που ανήρτησε ο σύζυγός της αλλά και την εικόνα που κοινοποίησε η ίδια, πιο κάτω:

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ευχες, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3076 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4930 s // Total time: 2.8005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X