"Big Brother": Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό live


"Big Brother": Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό live

H μεγάλη ανατροπή που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ακόμη μια αποχώρηση είδαμε να εξελίσσεται στο αγαπημένο reality όλων των εποχών, το “Βig Brother”, το οποίο μπήκε για τα καλά στα σπίτια μας και στις ζωές μας, υποσχόμενο να μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις ανατροπές που διαδραματίζονται στο πιο γνωστό σπίτι της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης.

Το 4ο live του “Μεγάλου Αδερφού” όπως είδαμε χθες, Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, μας αποκάλυψε ποιος από τους πέντε υποψήφιους και συγκάτοικους του σπιτιού, είδε τελικά την πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε ακόμα: Βλαδίμηρος Νικόλα: Οι κολλητοί φίλοι του Κύπριου παίκτη του "Big Brother" αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές του

 Νίκος Ζέκος, Ράνια Καραγιάννη, Νικόλας Παπαπαύλου, Χρήστος Μακρίδης και Δημήτρης Κεχαγιάς τέθηκαν στη ψηφοφορία των τηλεθεατών, με τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό να είναι ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Ο διαγωνιζόμενος, αντιμετώπισε με ψυχραιμία την αποχώρηση του, καθώς δήλωσε πως περίμενε πως θα ήταν αυτός που θα αποχωρούσε. Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

 

Tags big brother, sigma, αποχωρηση, reality, gossip, showbiz, celebrites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2767 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4411 s // Total time: 2.7178 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X