Ted Baker: Στην Κύπρο τα γυναικεία και τα ανδρικά αρώματα του οίκου


Ted Baker: Στην Κύπρο τα γυναικεία και τα ανδρικά αρώματα του οίκου

Η MPM Distributors Ltd φέρνει στην κυπριακή αγορά τον γνωστό Βρετανικό οίκο.

Η νέα άφιξη στο θαυματουργό κόσμο της ομορφιάς ακούει στο όνομα Ted Baker. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο lifestyle brand ανδρικής και γυναικείας ένδυσης, αξεσουάρ και αρωμάτων. Σαν αυθεντική Βρετανική μάρκα, ο Ted Baker φημίζεται για το ιδιόμορφο μα συνάμα εμπορικό στυλ στη μόδα, την υψηλή ποιότητα στο design και την λεπτομερή χρήση μοτίβων και χρωμάτων.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ:

TED'S SWEET TREATS

Εμπνευσμένο από τις συλλογές μόδας του Ted Baker, η Ted's Sweet Treats είναι μια μοναδικά "νόστιμη" συλλογή αρωμάτων που αναμειγνύουν μια κλασική, απαλή θηλυκότητα με μια σύγχρονη αίσθηση ύπαρξης. Σχεδιασμένα για κορίτσια που τους αρέσουν οι μυρωδιές με έντονη προσωπικότητα, δημιουργούν μια αύρα γοητείας και πολυτέλειας. Η Mia, η Polly και η Ella θα είναι οι νέες καλύτερές σου φίλες.

Η Mia απλά στάζει glamour με το απαλό λουλουδάτο της άρωμα από ανθό τριανταφυλλιάς και φρέζια. Η Polly είναι εντυπωσιακά φρουτώδης με νότες κορυφής μανταρινιού, κόκκινων μούρων και ροδάκινου ενώ με ένα μόνο spray, θα γαντζωθείς από το εθιστικό κοκτέιλ της Ella με περγαμόντο και εκχύλισμα φραγκοστάφυλου.

EST. '88

Ανεπιτήδευτα κομψή, ανεξάρτητη και πάντα πρωτότυπη! Η γυναίκα Ted Baker ξέρει ποια είναι και δεν φοβάται να πάρει τον κόσμο στα χέρια της και να τον κάνει δικό της. Το νέο άρωμα του Ted, Est. '88, δημιουργήθηκε για αυτές τις γυναίκες που χαράζουν τη δική τους πορεία. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την κορυφαία δημιουργική ομάδα γυναικείας ένδυσης του Ted, το Est. '88 είναι ότι πιο premium έχει να υποδείξει σε άρωμα ο οίκος μέχρι σήμερα, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη μυρωδιά εσπεριδοειδών με μια ‘πράσινη’ διάσταση.

TONICS

Συνδυάζοντας τη γοητεία για την αλχημεία των αρωμάτων μαζί με τα πιο επιθυμητά χημικά στοιχεία του κόσμου, ο Ted αποκαλύπτει τρία μοναδικά  ανδρικά αρώματα. H νέα συλλογή Tonics για άνδρες, με premium μεταλλικές λεπτομέρειες και εγκιβωτισμένη σε ματ, καλοραμμένα jackets, είναι διαθέσιμη σε Ασήμι (Ag), Χρυσό (Au) και Χαλκό (Cu).

Το Ag Silver με νότες φρέσκου φύλλου βιολέτας, ευκαλύπτου και smoky leather, είναι η τελευταία λέξη στην ανδρικότητα. Το Au Gold με τολμηρές νότες από περγαμόντο, μοσχοκάρφι (γαρύφαλλο) και πλούσια βανίλια, είναι ένα άρωμα για τον άνδρα που θέλει να κάνει εντύπωση ενώ το Cu Copper με ένα εκλεπτυσμένο μείγμα γκρέιπφρουτ, φρέσκου aquatic, πιπεριού και ξύλου κέδρου αντιπροσωπεύει εκείνους που τολμούν να είναι διαφορετικοί.

Tags Ted Baker, beauty, perfume, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1419 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3657 s // Total time: 2.5076 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X