Βλαδίμηρος Νικόλα: Η εξομολόγηση του Κύπριου παίκτη του “Big Brother” για την ερωτική του ζωή [βίντεο]


Βλαδίμηρος Νικόλα: Η εξομολόγηση του Κύπριου παίκτη του “Big Brother” για την ερωτική του ζωή [βίντεο]

Όλα όσα μοιράστηκε με τον \"Μεγάλο Αδερφό\".

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή ήταν ο Βλαδίμηρος Νικόλα απέναντι στον “Βιg Brother”, “φωτίζοντας”, άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του.

Ο Κύπριος παίκτης μίλησε ανοιχτά για την ερωτική του ζωή, αλλά και τις σχέσεις του με τις γυναίκες, στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου και βρέθηκε.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βλαδίμηρος ξύρισε το κεφάλι του κατόπιν "εντολής" του "Big Brother" [βίντεο]

Συγκεκριμένα στην εξομολόγηση που έκανε ο Βλαδίμηρος Νικόλα ανέφερε τα ακόλουθα: “Τα πάω αρκετά καλά με τους συγκατοίκους μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Ακριβώς στο στυλ μου δεν πιστεύω ότι είναι κάποια κοπέλα στο σπίτι. Ακόμα και εμφανισιακά, οι κοπέλες που θα με τραβούσαν θα ήταν αυτές που θα ήταν μεγαλύτερες, εάν ήταν κοντά στην ηλικία μου. Σε χαρακτήρα που να με τραβάει κάποια, δεν θα το έλεγα. Δεν παρατήρησα κάτι ξεχωριστό. Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου, μιλάμε για μερικούς μήνες η κάθε μια. Στους κυριότερους λόγους χωρισμού ήταν πως δεν είχα χρόνο. Δεν έβγαινε. Κανονικές σχέσεις με την έννοια ότι έχουν ολοκληρωθεί με σεξ δεν ήταν. Οπότε με καμία από τις δύο δεν έχω κάνει. Άρα, είμαι παρθενος. Έχω κάνει μόνο δύο σχέσεις μετά τα 19 μου. Πριν τα 19 δεν είχε γίνει κάτι. Θέλω να νιώθω πράγματα για την κοπέλα”. Δείτε το πιο κάτω βίντεο:

 

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις στο σπίτι του “Big Brother” απόψε στις 21:15 από το ΣΙΓΜΑ.

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9897 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3999 s // Total time: 2.3896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X