Θέλξια Βαλέρια – Ανδρεάνα Φραγκούδη: Μάθαμε ποιος τους βοήθησε οικονομικά να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους


Θέλξια Βαλέρια – Ανδρεάνα Φραγκούδη: Μάθαμε ποιος τους βοήθησε οικονομικά να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους

Οι ενστάσεις της οικογένειάς τους!  

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και η Ανδρεάνα Φραγκούδη είναι δύο πετυχημένες instagrammers με επιχειρηματικό background καθώς έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να στήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μιλάει ανοιχτά για τις ραγάδες της και πως τις αντιμετωπίζει [βίντεο]

Η Θέλξια Βαλέρια πρόσφατα απάντησε σε ερωτήσεις τηλεθεατών στην κάμερα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να αποκαλύψει πως κατάφεραν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους και αν οι οικογένειές τους, τους ενίσχυσαν οικονομικά.

“Πάντα είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας με την Ανδρεάνα ότι θα κάναμε κάτι δικό μας. Αλλά εννοείται ότι όχι μόνο δεν είχαμε βοήθεια αλλά ήταν πάρα πάρα πολύ εναντίον. Όχι οι μαμάδες μας τόσο αλλά οι παπάδες μας […] Πήγαμε στον παππού μας. Του είπαμε “παππού δεν θέλουμε πολλά λεφτά…” Μας είπε “θα σας τα δώσω και ότι θέλετε να το κάνετε. Εγώ θα θεωρήσω ότι τούτα τα λεφτά είναι χαμένα”. Ξεκινήσαμε με πολύ μικρό κεφάλαιο. Άνοιγες την πόρτα, έμπαινες μέσα και ήταν ένα αχούρι…”, είπε χαρακτηριστικά η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το alphanewslive (4:00): 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, ανδρεανα φραγκουδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2661 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7297 s // Total time: 2.9959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X