Σου δείχνω πως να φορέσεις το αγαπημένο σου κολάν!


Σου δείχνω πως να φορέσεις το αγαπημένο σου κολάν!

Athleisure look για όλες τις ώρες της ημέρας!

Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ ήθελες να βγεις έξω περιποιημένη δεν είχες διάθεση για στενά και άβολα ρούχα ούτε αρκετό χρόνο για να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου. Η καλύτερη λύση σε αυτό είναι το λεγόμενο athleisure look, το οποίο συμπεριλαμβάνει άνετα αθλητικά ρούχα συνδυασμένα έτσι ώστε να μη δείχνουν σαν ρούχα γυμναστικής. Ξέχνα τις εποχές που φορούσες το κολάν μόνο στο γυμναστήριο ή για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού.  Πλέον οι τάσεις της μόδας έχουν αλλάξει τόσο πολύ που κάνουν “δώρο” σε εμάς τις γυναίκες φροντίζοντας μας να παραμένουμε στιλάτες αλλά και άνετες. Πιο είναι το δώρο; Τα κολάν που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με αυτά δημιουργώντας τα πιο άνετα looks. 

Το athleisure look είναι ιδανικό για τα ψώνια σου, για καφέ με φίλες ή ακόμη και για ένα χαλαρό ποτό νωρίς το απόγευμα. Είναι πολύ απλό το συγκεκριμένο στιλ και μπορείς να συνδυάσεις τα αθλητικά σου είδη με άλλα πιο καθημερινά ρούχα, με sneakers ή ακόμη και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Υπάρχουν πολλά κολάν, διαφορετικού ύφους, με ανατρεπτικά κοψίματα και από ιδιαίτερα υλικά. Πολλοί σχεδιαστές μόδας, street wear brands αλλά και fashion icons υποστηρίζουν τα sporty chic outfits και είναι κάτι που υποστηρίζω και εγώ καθώς κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καθημερινή μου γκαρνταρόμπα. 

Πιο κάτω σου δείχνω σε ένα γρήγορο βίντεο, το λεγόμενο instagram reel, πως να φορέσεις τα αγαπημένα σου κολάν και πως να δημιουργήσεις τέσσερα διαφορετικά συνολάκια με ρούχα που λίγο πολύ όλες έχουμε στο σπίτι. Τα δικά μου αγαπημένα κολάν θα τα βρεις στα καταστήματα Calzedonia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klelia Yiasemidou (@klelia_yiasemidou) on

Υ.Γ.  Μοιράσου μαζί μου τα δικά σου athleisure looks, στον λογαριασμό μου στο instagram @klelia_yiasemidou 

Love, 

K. xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, calzedonia, athleisure look, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3986 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4841 s // Total time: 2.8827 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X