Πρεμιέρα "Σκοτεινά νερά": Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία ενός μεγάλου περιβαλλοντικού σκανδάλου αποκλειστικά στο Novacinema1HD!


Πρεμιέρα "Σκοτεινά νερά": Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία ενός μεγάλου περιβαλλοντικού σκανδάλου αποκλειστικά στο Novacinema1HD!

Διαβάστε αναλυτικά 

Η κινηματογραφική μεταφορά της αληθινής ιστορίας της μόλυνσης μίας ολόκληρης περιοχής της Δυτικής Βιρτζίνια στην Αμερική με τα τοξικά απόβλητα του κολοσσού DuPont, με τίτλο, "Σκοτεινά νερά", κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Ρισκάροντας τη ζωή του, την υγεία του και τις οικογενειακές του σχέσεις, ένας μεγαλοδικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα περιβάλλοντος αναλαμβάνει μία υπόθεση εναντίον της μεγάλης εταιρείας χημικών DuPont, που αποβάλλει τοξικά απόβλητα σε έναν τοπικό ποταμό στη Δυτική Βιρτζίνια της Αμερικής. Η συγκεκριμένη διαμάχη είχε διάρκεια δεκαπέντε χρόνων. 

Πρωταγωνιστούν οι εξαιρετικοί στις ερμηνείες τους Μαρκ Ράφαλο, Αν Χάθαγουεϊ, Τιμ Ρόμπινς και Μπιλ Πούλμαν, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Τοντ Χέινς.

Τα "Σκοτεινά νερά" θα είναι διαθέσιμα και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova Cyprus να έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν όποτε  θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!


 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3815 s (250 Queries.) // Parse time: 0.8360 s // Total time: 4.2175 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X