Η συγκινητική εξομολόγηση του Θέμη για την περίοδο που οι γονείς του ανακάλυψαν τη σεξουαλική του ταυτότητα


Η συγκινητική εξομολόγηση του Θέμη για την περίοδο που οι γονείς του ανακάλυψαν τη σεξουαλική του ταυτότητα

Η εξ βαθέων εξομολόγηση του νεαρού παίκτη του \"Big Brother\"

Ο Θέμης Κανέλλος, ο νεαρότερος παίκτης ηλικιακά στο “Big Brother” μπήκε στο δωμάτιο που διαμόρφωσε ο “Big Brother” προκειμένου οι παίκτες να κάνουν αναδρομή στο παρελθόν τους και στις στιγμές που ήταν καθοριστικές στη ζωή τους.

Διαβάσατε ακόμα: Ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του "Big Brother" [βίντεο]

Ο εν λόγω παίκτης αναφέρθηκε στη στιγμή που ανακάλυψε πως ήταν gay, για τον πρώτο του έρωτα στην εφηβεία καθώς και για την αντιμετώπιση από τους γονείς του μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

“Το 2016 οι γονείς μου ανακάλυψαν ότι είμαι γκέι. Δεν μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ όμορφα, δεν το πήραν καθόλου καλά. Υπήρχαν άπειρες φορές που με βρίζανε, μου μίλαγαν άσχημα, υπήρχαν έντονοι καβγάδες στο σπίτι. Από εκεί που ήμασταν πάρα πολύ καλά, μιλάγαμε, κάναμε πράγματα μαζί με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου, γίναμε εχθροί μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, γίναμε άγνωστοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Δεν μιλούσαμε, αποφεύγαμε ο ένας τον άλλον. Όταν μιλάγαμε, η κουβέντα σχεδόν πάντα θα κατέληγε στο ίδιο θέμα και πάντα φυσικά υπήρχε κι ένας καβγάς. Ένιωθα ότι δεν έχω κανέναν άνθρωπο δίπλα μου, ότι δεν υπάρχει κανείς σε αυτόν τον κόσμο που να με αγαπάει, που να με στηρίζει, που να θέλει να είμαι ο εαυτός μου και να χαίρεται με το ότι είμαι καλά”, εξομολογήθηκε  ο Θέμης. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr:

Tags θεμης κανελλος, εξομολόγηση, big brother, showbiz, gossip, διασημοι, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, reality


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7025 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5369 s // Total time: 3.2394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X